2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیای خیلی نگران شدم

63 بازدید | 5 پست

من هر ماه با انگشتم نخ ایودیم رو نگا میکنم ببینم سرجاشه یا نه این ماه داشتم تست میکردم انگشتم خورد به دهانه رحمم و انگار یه چیز جوش مانند سفت تو دهانه رحمم در اومده اینقدر نگرانم از چی میتونه باشه

واییی این چه کاریه

هر سه چهار ماه یکبار بری دکتر چک کنه کافیه

به خودت آسیب میزنی یوقت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونقدرام به چیزی گیر نمیدم اما اینو نگران شدم چون قبلا حسونکرده بودم باز نمیدونن

این کارا رو دکتر باید انجام بده گلم نه شما

خدای نکرده با این کارت ب خودت صدمه میزنی

حالا واسه این ک خیالت راحت شه برو دکتر تا معاینه کنه و آزمایشات لازم رو انجام بده تا خیالت راحت سه 

ولی چیزی نیس خیالت راحت

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.