2777
2789
عنوان

دخترم امسال پیش دبستانی میره امروز گریه کرد از مدرسه اووردمش

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 41 پست
حرفتون درسته ولی بعضی بچه ها استرس شدید میگیرن.حتی مریض میشن.حتمابچه اش مشکل بزرگی داره .که مادر بند ...

آره بنظر من مامان اون بچه هم نباید بزارن خب بقیه بچه ها ناراحت میشن 

دختر من تا ندید مامان اون بچه هست گریه نمیکرد اونا رو که دید گریش شروع شد .یکی نیس بگه 

خب دخترتو نیار چند روز تا خودش بخواد دیگه میادم یه داستان 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون درسته ولی بعضی بچه ها استرس شدید میگیرن.حتی مریض میشن.حتمابچه اش مشکل بزرگی داره .که مادر بند ...

نه مشکل نداره مشکلش حساسیت بیجاست فقط 

پارسال موقع امتحانا معلم رو دیوونه کرد این مادره،انقد که هی تو گروه پیام میداد چرا فلان کتابو امتحان میگیری چرا همشو امتحان میگیری از فلان جا امتحان نگیر از فلان جا بگیر چرا دیر گفتی چرا زود گفتی و ... 

معلم هی میگفت اصلا امتحان ملاک نیست من بچه هارو میشناسم ولی این حرف خودشو میزد فقط 

امسال هم همینه 

معلم پسرم مشق زیاد میگه هممون خسته شدیم ولی هیچ کس حرفی نزد چون معلم میگفت بخاطر خود بچه ها میگم ما هم گفتیم فعلا چیزی نگیم این پاشد اومد دفتر اعتراض کرد که بچم نمیتونه بنویسه 

کلا زیادی حساسه،بخدا منم گاهی وقتا خسته میشم از درسای بچم ولی اونهمه بچه تو مدرسه هست هرکدوم هرروز نمیشه پاشیم بریم مدرسه بشینیم که،اونم بچه ی ۹،۱۰ ساله 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نه مشکل نداره مشکلش حساسیت بیجاست فقط پارسال موقع امتحانا معلم رو دیوونه کرد این مادره،انقد که هی تو ...

خب پس خود مدیر باید جلوشو بگیره....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دقیقا مثل اینکه بچشو به اجبار میاره دخترش کلا گریه میکنه جالب اینه بعد راضی شد بره ولی مامانش پشت در ...

باید یه قانونی برای اون بزارن. با جایزه با بازی یجوری پاگیر کلاس بشه و عادت کنه . 

آره بنظر من مامان اون بچه هم نباید بزارن خب بقیه بچه ها ناراحت میشن دختر من تا ندید مامان اون بچه هس ...

منم همینو میگم 

بعد یه چیزی دیگه هم یادم افتاد پارسال تو کلاس پسرم یه پسر دیگه هم بود مادرش میومد داخل کلاس می‌نشست پسرم میگه همش حواسمون پرت میشد نمیفهمیدیم درس چیه این مادره حالا خودش نمی‌خواست بیاد بچه اجبار می‌کرد میگفت باید بیای آخرم نمیدونم چی شد دیگه امسال پسره مدرسه نمیاد کلا انگار مدرسه رو شوخی گرفته بود 

شما هم حتما حتما به یه مشاور زنگ بزن مشورت کن ببین کار درست چیه 

چون نه خودت میتونی دائم اونجا باشی نه بچت میتونه هرروز غیبت کنه و مدرسه نره

پسر من کلاس چهارمه باور کردنی نیست ولی مادر همکلاسیش همچنان میاد تو حیاط میشینه اینا بقیه ی بچه هارو ...

دقیقا . مهد دختر من که اجازه نمی‌داد مگه توی حیاط اونم فقط روزهای اول . نه دیگه مدرسه 

دقیقا . مهد دختر من که اجازه نمی‌داد مگه توی حیاط اونم فقط روزهای اول . نه دیگه مدرسه

این مادرا به بچه هاشون ظلم میکنن فقط 

من خودم‌ بچه هام رفتن کلاس اول بخدا میتونم بگم تا یه ماه هرروز صبح بغض و گریه بود کارم چون بچه هام دوتا بودن و پشت سر هم خیلی وابسته بودیم یهو وقتی هردو رفتن مدرسه خیلی تنها شدم ولی اصلا حتی یه ساعت هم نرفتم تو حیاط بشینم الان میبینم مادرا هر دیقه مدرسن،صبحانه سلامت میشه جشن میشه هرچی میشه میان مدرسه زیرانداز پهن میکنن حتی لقمه میگیرن میدن دست بچه نمی‌ذارن بچه ها خودشون تجربه کنن یاد بگیرن بدون مادرشون صبحانه بخورن حتی 

این مادرا به بچه هاشون ظلم میکنن فقط من خودم‌ بچه هام رفتن کلاس اول بخدا میتونم بگم تا یه ماه هرروز ...

دقیقا این دو سه روز دختر من حتی تغذیه ای که میزاشتم نمی‌خورد از ناراحتی 

خدایا شکرت
دقیقا این دو سه روز دختر من حتی تغذیه ای که میزاشتم نمی‌خورد از ناراحتی

فقط چارش اینه که هیچ مادری نره و بچه ها هوایی نشن 

انشالله اون بچه هم از وابستگی درمیاد راحت میشی