2777
2789
عنوان

میشه از دروغ ف الگیر ها بگین

84 بازدید | 11 پست

اگه بهتون دروغی گفتن یا حرفهای الکی بهتون زدن میشه تعریف کنید درس عبرت هم بشه برای بقیه؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم فالگیرها دو دسته هستن

اونایی که شیادن و کلا دروغ و مهمل میبافن تحویلت میدن

اونایی که موکل دارن و از طریق اجنه یه سری حقایق از گذشته و حال بهت میدن و تاجایی میتونن از آینده هم بهت خبر بدن 

حالا جدای از بحث اینکه این اجنه شیطانی هستند و در واقع فالگیر داره با اجنه و شیطان معامله انجام میده بابت اطلاعاتی که میگیره . . . 

کلا هر لحظه زندگی ما با تصمیم‌هایی که میگیریم، با اعمال و کرداری که انجام میدیم، و دعاها و نیت‌های قلبیمون، آیندمون در حال تغییر هست و اینو فقط و فقط خدا ازش اطلاع داره دیگه هیچ کس

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

چندسال پیش ۱۷سالم بود مجرد

یکیشون سرکتاب برام گرفت گفت ازدواج میکنی ولی بچه دارنمیشی سقط میشن من مسخره کردم بداز ۴تا سقط رفتم دعاگرفتم الان دوتا دارم

این حقیقت بود

خواهرم با شوهرش و بچه ش رفته بودن بازار شوهرشو فرستاد براش روسری مشکی بخره خودش رفت سراغ فالگیر و خودشو مجرد جا زد به فالگیره گفت برام یه دعا بنویس بختم باز شه فالگیره گفت از قیافه ت معلومه هفت لایه طلسم شدی به این راحتیا بختت باز نمیشه باید دعای ناموس کفتار برات بنویسم تا سریع بختت باز بشه و طلسما باطل بشه شیش تومنم هزینه ش میشه کلی م کف دست خواهرمو پیشونیشو دست مالید و کلی م چرت و پرت گفت خواهرم میگه گفتم باشه سه تومن الان میدم سه تومن بعدا یهو شوهرم و بچه م که از خرید روسری برگشته بودن اومدن پیشم بچم گفت مامان برات روسری خریدیم😂😂

فقط قیافه فالگیره دیدنی بود🤣🤣دنبالمون میکرد سه تومنو بدین🤣🤣

میخام بگم یه هزارتومنم دست این شیادا ندین

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

حتی خداوند هم سرنوشت مارو داده دست خودمون که بتونیم تغییرش بدیم فالگیرا حدودی حرف میزنن نعوذبالله از خدا که بالا تر نیستند با توجه به ستاره شناسیو حروف ابجد اسمو حالتهای صورت میگن مثل دکتر میرین دکتر میگین دلم درد میکنه اونم باتوجه به نشانه دل دردی که گفتین دنبال بیماری میگرده بعضی از اون حرفه ایام باتوجع به نشانه ها میگن

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید