2777
2789
عنوان

مصاحبه ی گزینش

87 بازدید | 5 پست

دوستان من باید برم مصاحبه لطفا بهم کمک کنید

جواب این سوال چی بدم 

چه تجربه ای در مدیریت زمان دارید؟؟

چگونه با استرس کار میکنید؟

نقطه ضعف شما چیست؟

جواب سوال اول: مدیریت زمان تو همه کارا مهمه.تو کارای شخصیم و کارای خونه و بیرون خونه مث مطالعه کردن کار کردن و خیلی کارای دیگه سعی میکنم برا هر کاری ی تایم بذارم و این ی روتین هست برام.سعی میکنم برا همه کارام زمان بندی بذارم و وقتم برام مهمه.مثلا برا آزمون کنکور و ازمون استخدامی خودش ی نمونه مدیریت زمان هس ک تو ی وقت معین بتونیم ب سوالات جواب بدیم

جواب سوال دوم:استرس کلا خوب نیس چه تو کار چه تو زندگی کلا.باید سعی کنیم استرس نداشته باشیم.و‌اگه موقعیت پیش اومد ک استرسی بود باید سعی کنیم با خونسردی مدیریت کنیم شرایطو و نذاریم روال کار بهم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوال سوم؛ هر آدمی نقاط ضعفی داره و هیچ آدمی کامل نیست منم بعنوان ی انسان ضعف هایی دارم. اطرافیان بیشتر میدونن ضعف های منو اما اگه خودم بخوام بگم دقت کردن زیادم تو کاری ک انجام میدم و بقیه هم میگن