جواب سوال اول: مدیریت زمان تو همه کارا مهمه.تو کارای شخصیم و کارای خونه و بیرون خونه مث مطالعه کردن کار کردن و خیلی کارای دیگه سعی میکنم برا هر کاری ی تایم بذارم و این ی روتین هست برام.سعی میکنم برا همه کارام زمان بندی بذارم و وقتم برام مهمه.مثلا برا آزمون کنکور و ازمون استخدامی خودش ی نمونه مدیریت زمان هس ک تو ی وقت معین بتونیم ب سوالات جواب بدیم
جواب سوال دوم:استرس کلا خوب نیس چه تو کار چه تو زندگی کلا.باید سعی کنیم استرس نداشته باشیم.واگه موقعیت پیش اومد ک استرسی بود باید سعی کنیم با خونسردی مدیریت کنیم شرایطو و نذاریم روال کار بهم بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جواب سوال سوم؛ هر آدمی نقاط ضعفی داره و هیچ آدمی کامل نیست منم بعنوان ی انسان ضعف هایی دارم. اطرافیان بیشتر میدونن ضعف های منو اما اگه خودم بخوام بگم دقت کردن زیادم تو کاری ک انجام میدم و بقیه هم میگن