2777
2789

دقیقا چی دیدی یا شنیدی ؟ تا جایی که من میدونم حقوق تامین اجتماعی ها سالی یکبار افزایش پیدا میکنه . احتمالا چیزی که شنیدی شاید همسان سازی حقوق بازنشسته ها یا درصد افزایش حقوق سال آینده دولتی هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چی دیدی یا شنیدی ؟ تا جایی که من میدونم حقوق تامین اجتماعی ها سالی یکبار افزایش پیدا میکنه . ا ...

نه بابا اون که حرف همیشگیشونه ...

سرچ گوگل بزن افزایش حقوق دوباره کارگران تا اخبارشو برات بیاره 

نه بابا اون که حرف همیشگیشونه ...سرچ گوگل بزن افزایش حقوق دوباره کارگران تا اخبارشو برات بیاره

بخشنامه ای ندیدم و تا بخشنامه نباشه اگر چیزی گفتند قابل استناد نیست هر چند سرچ کردم فقط خبر بود . من چون حقوق و دستمزد کار میکنم بخشنامه برام مهمه  انشا اله که درست باشه و بزودی اجرا بشه ولی بازم خبر دقیقی ندیدم شاید هنوز رو سایت نرفته

بخشنامه ای ندیدم و تا بخشنامه نباشه اگر چیزی گفتند قابل استناد نیست هر چند سرچ کردم فقط خبر بود . من ...

شاید فعلا تصویب شده هنوز ابلاغ نشده آخه خبرش برای پیروزه فکر کنم 

شاید فعلا تصویب شده هنوز ابلاغ نشده آخه خبرش برای پیروزه فکر کنم

ببین من به خاطر کارم تو پیچ های حسابداری  و اداره کار عضوم اگر بود به احتمال زیاد بخشنامه رو میذاشتن . بعید میدونم خبر راست باشه