2777
2789
عنوان

یه خواب دیدم خیلی عجیب بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 4749 بازدید | 196 پست
من کاملا میدونستم وارد دنیای شدم که واقعی ترینه حد ممکنه ینی دنیای محض واقعی اون بود نه این دنیا... ...

اسی حرف هاتو کاملا باور دارم و تو این زمینه دارم تحقیق میکنم یه کتاب هست کاملا توصیح داده بزن اینترت پرواز روح اسمه کتابه تو سایت داداش رضا برات میاره خیلی خوبه امید وارم مسئولیتی ک خدا بهت داده رو پیدا کنی تو این کتاب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خداوند قسم به صاحب زمان قسم اگر کلامیم دروغ باشه بازدیدم نمیخوام فقط 1 نفر که متوجه رفتارش بشه میخوام 

من مامور بودم که مرگ چند انسانی که در طول اون شب مرگ بهشون رسیده بود رو ببینم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  

من اصلا ترسی نداشتم اصلااااااا ترسی در من نبود هیچ حسی در من نبود فقط نگاه بود من جاهایی رفتم که در طول عمرم اصلا نرفته بودم و اصلا اون ادم هارو ندیده بودم 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
اسی حرف هاتو کاملا باور دارم و تو این زمینه دارم تحقیق میکنم یه کتاب هست کاملا توصیح داده بزن اینترت ...

اگه نحوه پرواز روح و برونفکنی رو میخواید بهترین کمکو میتونید از یوتیوب استاد کاوه بگیرید ویدیو گذاشته در موردش خودشم استاد متافیزیکه از کودکی چشمش باز شده بود

یه داهاتی بود که من نمیدونم کجا بود یه پسر بچه 10 ساله ای بود داشت می دوید حواسش به چاه نبود اما من میدیدمش افتاد توی چاه هوا تاریک بود همون شب بود اما قبل از افتادنش توی چاه روحش از بدنش خارج شد یه هاله سفید رنگ 

به خداوند قسم به صاحب زمان قسم اگر کلامیم دروغ باشه بازدیدم نمیخوام فقط 1 نفر که متوجه رفتارش بشه می ...

کاملا مشخصه بازدید نمی خواین با این مدل تاپیک کردن👌😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یعنی همون که پاش لغزید داشت میوفتاد روح خارج شدجسمش درد کشید خود روح کلا درد نکشید خارج شد 

پسره ینی همون روحش دوید دوید رسید به خانوادش کنارشون ایستاده بود اما اونا نمیدیدنش ولی ما هر دو همو میدیدیم