2777
2789

سلام 

میگن این پایه خیلی مهمه 

بدلایلی فعلا نمیتونم تهران

تو شهر کوچیکی هستم ودخترمو گذاشتم غیردولتی 

و کلا دوتا غیردولتی اینجا نداره

از روند آموزش تا الان که ناراحت بودم

معلم تکلیف زیاد میده و دست ورزی بیشتر کار می‌کنه

ولی اون یکی مدرسه مادرا میگن مدام ریاضی کار می‌کنه و به کتابای دیگه گیر نمیده که حتما بخونن و مفهومیه

از نظر مدیریت هم مدرسه ی دخترم صفره

از تجربیاتتون برام بگین چیکار کنم برم این یکی مدرسه

آهان بگم معلمش مثلاً یه غلط املا رو خوب میده

در مورد تندنویسی هم تهران کلاس دوم تاکید داشت 

اینجا کلاس چهارم دارن شروع میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من چهارمش افتضاح بود ی مدرسع بد بود کع اصلن براشون مهم نبود بچه بلد شدع یا نع فقط درس میداد از زمستون دیگع کلن نرفت مدرسع ولی قبولش کردن هرچی گفتم تکرار پایه بزن قبول نکردن ولی الان کلاس شیشم هست درسش عالیع حتی ریاضیش خیلی خوب میگیرع بستگی ب معلم سال پنجمش هم دارع 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

عزیزم من معلمم پایه پنجمم ولی باچهارمم آشنایی دارم بگمت آره ریاضیش خیلی نکته داره ومفهومیه امااینجورم نیست که بچه هایادنگیرن بعدش علومش سنگینه

ببین مدرسه ومعلم راباهم مقایسه نکن واینکه دست ورزی کارمیکنه معلمش خیلی خوبه چون یادگیریش عالی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

عزیزم من معلمم پایه پنجمم ولی باچهارمم آشنایی دارم بگمت آره ریاضیش خیلی نکته داره ومفهومیه امااینجور ...

اینا کتابای کمک درسی دارن اصلا امسال یدونشم متوجه نمیشد

آخه معلم فقط میگه کاردستی بیارن و مدیریتشم خیلی اذیتم می‌کنه چون فقط به حجاب توجه داره

والا دختر من چهارم بود سختم نبود زیاد فقط علوم‌ش خیلی سوال و پرسش داشت و ریاضی چندفصلش مفهومی بود بق ...

ضرب رو بلده ولی اصلا نمی‌خواد در مورد الگوها فکر کنه

چون تو کلاسشون ده نفر رو دختر من درسش خوبه و فکر میکنم رقابتی نیست

ضرب رو بلده ولی اصلا نمی‌خواد در مورد الگوها فکر کنهچون تو کلاسشون ده نفر رو دختر من درسش خوبه و فکر ...

آره الگوها معادله میخواد که خودش باید بسازه. خب مدرسشو عوض کن

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت.