من پوستم چربه، خیلیم چرب، الوئه ورا و گلاب رو پوستم گذاشتم بدجور جوش زد، بعد خیار گذاشتم که خنکه تاثیر زیادی برای جای لکه های پوستم نداشت، میخواستم بپرسم کی ماسک صنعتی تا حالا استفاده کرده؟
میخوام جای لک های جوش صورتم بره همچنین خنک باشه، کسی هست که بدونه چی خوبه و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟؟
برا تو چون کمی چرب تره از نصف بیشتر لیمو استفاده کن
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
من جای جوشام میمونه رو صورتم ولی ازین بزنم کم کم محو میشه
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.