2777
2789

من پوستم چربه، خیلیم چرب، الوئه ورا و گلاب رو پوستم گذاشتم بدجور جوش زد، بعد خیار گذاشتم که خنکه تاثیر زیادی برای جای لکه های پوستم نداشت، میخواستم بپرسم کی ماسک صنعتی تا حالا استفاده کرده؟

میخوام جای لک های جوش صورتم بره همچنین خنک باشه، کسی هست که بدونه چی خوبه و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟؟

منم پوستم شدیدا چرب بود

محلول روغن زیتون و عسل و لیمو رو امتحان 

برا تو چون کمی چرب تره از نصف بیشتر لیمو استفاده کن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

این هم چربیو تنظیم میکنه هم لکه هارو کامل میبره

من جای جوشام میمونه رو صورتم ولی ازین بزنم کم کم محو میشه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرد چوبه وعسل عالیه

چربیه پوستو کنترل میکنه

اصلاااا دارو شیمیایی استفاده نکن

هر شب صورتتو بشور و قبل از خواب محلول اریترومایسین ۴% بزن به صورتت واسه جوشات عالیه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
مرسی حتما امتحان میکنم🤗🤗

آره عزیزم

من خودم اگه کسی زودتر میگفتم بهم چند سال زودتر از دست جوشام راحت میشدم

فقط قبلش صورتتو با شامپو یا صابون بشور بعد بدار ۱۰ دقیقه خشک شه

پنبه رو ضربه ای بزن به صورتت چون الکله پوست قرمز میکشه اگه بکشی رو پوست

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

صابون خاویار ولنسی من چند سال پیش میزدم خوب بود لایه بردارم هست ولی نمیدونم الان اصلش هست یا نه!

ماسک آبلیمو ترش هم فک کنم برات خوب باشه فقط قبلش یه تست کن حساسیت نداشته باشه پوستت بهش یکم سوزش رو داره مخصوصا اگه صورتت زخم باشه

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤