2777
2789
عنوان

اونایی که مامانشون فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 46 پست

مرگ مادر واقعا سخت.

خصوصا اینکه وابستگی داشته باشی.

نمیدونم چیزی ب ذهنم نمیرسه.

قطعا مادرتون ارامش شما رو میخوان پس به خاطر ایشون ارام باشید

خدا رحمتشون کنه

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ مادر واقعا سخت.خصوصا اینکه وابستگی داشته باشی.نمیدونم چیزی ب ذهنم نمیرسه.قطعا مادرتون ارامش شما ...

ممنون عزیزم..آره قطعا حتی یک بار به خوابم اومد گفت چه خبرته همش میگی دلم تنگ شده نمیدونم به فکر خودم باشم یا تو

مامان من جلوی منو بچم رفت .صداش هنوز بعد ۶سال تو گوشمه.اخ که چقدر درکت میکنم خدابیامرزتش

عزیزم چقدسخت..واقعا بعضی صحنه ها از جلو چشم آدم نمیده که نمیره.. خدا روح مادر شمام قرین رحمت قرار بده

عزیزم واقعا حسرتی ک به دل شماس حرفی برای گفتن نمیذاره الهی خدا جاهای دیگه برات جبران کنه❤️

ممنونم عزیزم ♥♥

روح مادرتون شاد و قرین رحمت واسعه ی الهی

ان شاالله با بانوی دوعالم محشور بشن

خدا صبرتون بده عزیزم🌹🌹

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کاش من قبل از مادر و حتی عزیزام بمیرم طاقت ندارم

منم بعضی موقعا که این دعا رو میکردم یهو یاد این دعای مامانم میفتادم که همیشه پای جانماز میگفت خدایا من داغ بچه هامو نبينم بعد میگفتم خدایا این خودخواهیه که من بخوام خودم سختی نکشم مامانم همچین عذابی بکشه پشیمون میشدم از دعام

خودتو به بچت مشغول کن. اگر میتونی درستو بخون. یا کلاس هنری جدی پیگیری کن. برو سر خاکش زود زود ازش بخ ...

آره باید یه فکر اساسی کنم اینجوری توی خونه موندن ازم یه آدم ضعیف و شکننده ساخته