2777
2789
عنوان

زندگی در تهران

168 بازدید | 12 پست

سلام تازه دانشگاه توی تهران قبول شدم نمیدونم چطوری باید از مترو استفاده کنم😂

چندین بار سوار شدم ولی تنها نه کسی میتونه راهنمایی کنه

و اینکه چی کنم هزینه هام بیاد پایین؟! 

اره عزیزم یه اپلیکیشن هست اون نبود من هیوقت تو مترو به مقصد نمیرسیدم 😁

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش چیه؟

دریافت نرم‌افزار مترو تهران 

نسخه اندروید 

https://cafebazaar.ir/app/co.fardad.android.metro/?l=fa 

نسخه iOS 

https://itunes.apple.com/us/app/tehran-metro-by-fardad-co/id950321554?ls=1&mt=8

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک

خیلی آسونه چند بار سوار شب دستت میاد

راهنما ها تو دیوار رو بخون

بازم خواستی مطمین بشی بپرس از بقیه

اصلا امکان گم شدن نیس

برای هزینه هم که هر چی عیاشی و خوشگذرانی تو تو دوران دانشجویی کم کنی هزینه ها کم میشن😂

ولی اصلا توصیه نمیکنم حسابی خوش بگذرون و لذت ببرررررر

فقط سعی کن نمازتو حتما بخونی چون آزادی مطلقی که آدم تو خوابگاه و دانشگاه بدست میاره و جو دانشگاه و باد کله ادمو به قهقهرا می‌بره 

اینو خیلی جدی گفتم

نماز جلوی خیلی چیزا رو میگیره 

خوب درس بخون و وارد حاشیه نشو ان شالله موفق باشی😍

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
تابلو داره مسیر ها رو نوشته

الان داشتم نگاه میکردم مثلا نمیدونم از کارگر شمالی چجوری برم هفت تیر فکر کنم خط هفت تیر خط یک باشه ولی مثلا خط کارگر شمالیو نمیدونم

من الان نشان رو دانلود کردم اما فقط ایستگاه های مترو رو نشون میده

نه مثلا مقصدو بزن نشون میده با کدوم خط تا کجا بری و بعدش با مترو چند بری و.... دقیقه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹