2777
2789
عنوان

داداشم میگه 🚫

464 بازدید | 41 پست

بچه ها لطفا کمک کنید و نظر بذید می خوام نشونش بدم 

خلاصه بگم  دهم تجربیه بهترین مدرسه غیر انتفاعی تمام امکانات و منابع و همه چی داره خانوادم از همه لحاظ تائمینش می کنن کلاس خصوصی برای هر درسی که بخواد 

یهو برگشته میگه من علاقه ندارم می خوام برم رشته کامپیوتر هر چی میگم اونجوری ایندت تظمئن شدست پشیمون میشی بعد گوش نمی ده شما نظرتون بگید کل خانواده بهم ریخته مامانم داغونه از دستش😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتا از پسر عمو هام من رفتن الان شغلشون ازاده اگ میخواد اینده اش خراب بشه بره ولی از همه بهتر تجربیه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یک مهندس کامپیوتر خوشحال

بهتر است از 

یک دکتر متخصص ناراحت 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

گیر بهش ندین واسش تصمیم نگیرین‌خانواده صرفا توی این موقعیت وظیفش فراهم کردن شرایط هست نه انتخاب آیند ...

بچه ها مدرسه ای هم که می خواد بره فنیه و محیطش به شدت خراب برای همین خانوادم نگرانن

آفرین پسر خوب اینو که داری می تونی به حرف تواهرت گوش نکن و برو دنبال علاقت و فراموش نکن آینده آدم در کاری تضمین می شه که مطمئنه رهاش نمی کنه

در ضمن مهندسی کامپیوتر شغل آینده داریه ولی رسیدن بهش سخته ولیدنه به اندازه رشته های تجربی علاوه بر اون لطفا حتما حتما قبل از ورود به مایه دهم حتما یه مقدار از دروس اصلی هر رشته رو مطالعه کن خودت می فهمی کدومشو بیشتر دوس داری