2777
2789
عنوان

چیکار کردین حاجت گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم .‌ من اینارو از دیگران شنیدم که خوبه 

نیت میکنین که از روزی که حاجتم براورده شد تا سال دیگه همون روز،

هروز ۱۰۰مرتبه صلوات به همراه ۱ایت الکرسی بخونین

چهارتا شب جمعه یس بخونین به نیت مادر حضرت عباس

شب جمعه اول ۱ سوره شب جمعه دوم ۲ تا شب جمعه سوم ۳تا شب جمعه چهارم ۴ تا 

۷۷۷۷ سوره حمد

و نماز شب 

نمازحاجت امام رضا (ع)

نماز استغاثه حضرت فاطمه الزهرا(س)

۱۰۰۰ تا صلوات می‌فرستیم و هدیه میکنیم به مادر امام زمان (عج) و وقتی بر آورده شد ان شاءالله؛ ۱۰۰۰ تا دیگه هم گرو میذاریم برای اون موقع

و در آخر.. اگر ممکنه .. برای منم دعا کن .. 

التماس دعا دارم عزیزم ..... :)

عزیزم .‌ من اینارو از دیگران شنیدم که خوبه نیت میکنین که از روزی که حاجتم براورده شد تا سال دیگه همو ...

حتما عزیزم الهی حاجت روا شی اجی❤️فقط من متوجه نشدم نیت کنم که اگه ارزوم براورده شد انجامش میدم ولی قبلش انجامش ندم درسته؟

شرایط خاصی نداره عزیزم اگه هم بوده یادم نیست همین طوری بخونی اوکی یا به نیت پنج تن بخون یا چله بردار ...

مرسی عزیزم انشالله هر چی خیر و صلاح همون میشه اینو بدون تو مسیری که قدم میزاری جای نگرانی نیست چون خدا همراه مون و مراقب مونه امیدوارم تصمیم درستی بگیرین و پشیمون چیزی نشی عزیزم

مرسی عزیزم انشالله هر چی خیر و صلاح همون میشه اینو بدون تو مسیری که قدم میزاری جای نگرانی نیست چون خ ...

آره عزیزم درسته مرسی ازت با این دل مهربونت مطمئن باش به جاهای خوب می‌رسی  🩷💐🕊️🦋

آره عزیزم درسته مرسی ازت با این دل مهربونت مطمئن باش به جاهای خوب می‌رسی 🩷💐🕊️🦋

مرسی عزیز دلم همچنین تو برات بهترین ها و قشنگ ترین ها رو از خدا میخوام امیدوارم اشکات بیاد از ذوق و شوق چیزی که ارزوشو داری و فکر میکنی نشدنیه واست♥️🫀😘✨

مرسی عزیز دلم همچنین تو برات بهترین ها و قشنگ ترین ها رو از خدا میخوام امیدوارم اشکات بیاد از ذوق و ...

فداتشم عزیز دلم خیلی مهربونی تو الهی هرچی که واسه دیگران میخوای اول قسمت خودت بشه مهربونم 🩷🦋🕊️