2777
2789
عنوان

عجیب ترین جهنم

156 بازدید | 9 پست

روزهاییکه میگذرونم همش شبیه هم هستند.پر از اتفاقهای عجیب و بد.یبار نشد بعد کلی تلاش به موفقیت و خوشحالی برسم.آخرینش هم شرکت خصوصی که همسرم کار میکنه داره ورشکست میشه و یه استخدامی خیلی عالی قبول شده ولی دچار اضطراب و وسواس فکری و فوبیاست و آزمونی که به هزار بدبختی قبول شده رو الان که نتیجش اومده،میگه نمیرم😭😭😭😫😫😫.تمام روزهام ،تمام خاطراتم چه دوران مجردی چه بعد ازدواج تلخ و دیوانه کننده هستند.ای کاش میتونستم همه شونو بگم ،شاید کمی قلبم آرومتر میشد.خیلی ارتباط خوبی با خدا و امامان داشتم ولی هر چقدر صدا زدم و زجه زدم و نذر و نیاز،انگار نه انگار. هرروزم بدتر از روز قبل میشه.من تمام تلاشمو کردم که بنده خوبی باشم ولی انگار خدا نمیخواد.خودش گفته هر که را بخواهم به سعادت میرسانم.منو نمیخواد😭😭💔💔

باهاش حرف بزن راضیش کن ببرش روان شناس خدا کمک می‌کنه ولی خب مریضم دوا و درمون‌میخواد

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش حرف بزن راضیش کن ببرش روان شناس خدا کمک می‌کنه ولی خب مریضم دوا و درمون‌میخواد

این بیماری خیلی وقته باهاشه و روانپزشک و روانشناسهارو رفته ولی تاثیری نداشت یا خیلی ضعیف و کم بوده.

این بیماری خیلی وقته باهاشه و روانپزشک و روانشناسهارو رفته ولی تاثیری نداشت یا خیلی ضعیف و کم بوده.

خب بازم بره ببین همه تلاشتو بکن راضیش کنی بره سرکار حیفه بعدا خودش شاید حسرت بکشه می‌دونی اون نیست که تصمیم میگیره بره یا نره بیماریشه که تصمیم گیری می‌کنه کمکش کن نزار وسواس نابودش کن خودمنم درگیر بیماری روحی بودم اون موقع که باید از زندگیم لذت میبردم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

خب بازم بره ببین همه تلاشتو بکن راضیش کنی بره سرکار حیفه بعدا خودش شاید حسرت بکشه می‌دونی اون نیست ک ...

خیلی وقته دارم تلاش میکنم که بره.فردا آخرین مهلتش هست و بعد جز انصرافیها قرار میگیره.خودم نابود شدم تو این جهنم.جدیدا پنیک خیلی شدید بهم دست میده که مرگو میبینم ولی نمیمیرم و دوباره برمیگردم.تصمیم گرفتم با وجود بوه هام ازش جدا بشم.هیچ امیدی دیگه ندارم. هر کاری که فکرشو بکنی برای نجات زندگیم انجام دادم.دیگه هبچ راهی نمونده

خیلی وقته دارم تلاش میکنم که بره.فردا آخرین مهلتش هست و بعد جز انصرافیها قرار میگیره.خودم نابود شدم ...

حتما به فکر درمان خودت باش 

😔💔ممنون

ببین تو باید موفق و خوشحال باشی تلاش کن تلاش مراقب خودت باش