2777
2789
عنوان

هرچی به صاحب خونه زنگ میزنم آب گرمکن بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

استارتر آبگرمکن جور شد؟

آخه دختر تو که چرخ نداره چرا میری خیاطی وقتتو هدر میدی.

من خیاطم تا وقتی بخوای خیاطی رو اونجور یادگیری که برات درآمد داشته باشه خیلی هزینه و زمان میخواد.

ولی می تونی فقط دوخت چادر عربی رو یادبگیری فقط چادر بدوزی

هم زود یاد میگیری هم خیلی امکانات نمیخواد

یه چرخ ساده دست دوم از دیوار بگیر

اگه بتونی تبلیغ کنی و بشناسنت کارت میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا برای مدرسه ها آش بپز ببر بفروش اگه دست پخت خوبه

الان توی همه ی مدارس آش و ماکارونی و فلافل و غذای خونگی میفروشن

برو برای مدیر مدرسه ها شرایطتت رو توضیح بده و ازشون بخواه اجازه بدن آش و ... بپزی ببری بفروشی

یا برای مدرسه ها آش بپز ببر بفروش اگه دست پخت خوبهالان توی همه ی مدارس آش و ماکارونی و فلافل و غذای ...

سلام ممنون از راهنمایتون.مدرسه ها رو گفتم .گفتن خودمون بوفه داریم وهمه چی خودش میاره وقبول نکردن.حتی برای نظافتم بهشون سپردم کسی خبرم نکرده.من امیدم که خیاطی یاد بگیرم وبه درامد برسم شماهم برام دعا کنید

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خانمی یه آبگرمکن دست دو نمیتونی بگیری بعد۵تا بچه آوردی والا دل شیر داری

خواسته خدا بوده وهیچی خدابی حکمت نیست

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خواسته خدا بوده وهیچی خدابی حکمت نیست

ان شاالله بچه هات آینده ی خوبی دارن و به جایی میرسن که بشوره ببره این روزا رو

گوش نده به اینایی که میگن چرا بچه زیاد داری

ان شاالله گرمی دلت و روشنی چشمت باشن، خدا حفظشون کنه برات

ان شاالله بچه هات آینده ی خوبی دارن و به جایی میرسن که بشوره ببره این روزا روگوش نده به اینایی که می ...

ممنونم عزیزم از ته دل شکستم دعات میکنم  برام دعا کن خواهری  

عزیزم کدوم شهری؟؟ ی نامه به رهبری بنویس 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عزیزم کدوم شهری؟؟ ی نامه به رهبری بنویس

خوزستانم .بلدنیستم بخدا اصلا روم نمیشه بااین سن از کسی کمک بخوام بعضی وقتا گریم میگیره چراباید ایندم با۵تابچه این بشه.خدااز باعث وبانیش نگذره

خوزستانم .بلدنیستم بخدا اصلا روم نمیشه بااین سن از کسی کمک بخوام بعضی وقتا گریم میگیره چراباید ایندم ...

نه عزیزم این حق توعه راجبش تحقیق میکنم بهت خبر میدم فقط برا بازدید میان امکانش هست دیگه؟؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نه عزیزم این حق توعه راجبش تحقیق میکنم بهت خبر میدم فقط برا بازدید میان امکانش هست دیگه؟؟

مشکلی ندارم برای بازدید خونه کلنگی ساکنم که جای خواب حیوانات بوده خودم تمییزش کردم وتوش نشستم

مشکلی ندارم برای بازدید خونه کلنگی ساکنم که جای خواب حیوانات بوده خودم تمییزش کردم وتوش نشستم

لطفاً درخواست دوستی مو قبول کنید و یاداوری کنید