زیربار نمیره میگه من خونه رو همینطوری تحویل دادم وهیچی نمیگیرم .اخه من با۵تابچه بدون آبگرمکن چیکارکنم هوا هم کم کم داره سرد میشه واب هم سرده وبچهام مریض میشن .الان اب سرگاز گرم میکنم حمومشون میدم ولی زمستون که نمیشه اینکارو رو کرد.دعا کنید دلش رحم بیاد وآبگرمکن بگیره حتی اگه دست دوم باشه راضیم
شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدن من تابستون یخچال نداشتم هیچ کمکی بهم نکردن .ولی بدون یخچال میگذرونم ولی ابگرمکن چیکار کنم
کدوم شهری؟
میدن عزیزم مامور میفرستن تحقیق من خودم پیگیره کارای پیرزن همسایمون شدم چون بچه نداشت خودشو شوهرش بودن با خونه بدون حموم هم ابگرمکن دادن بهش هم حموم ساختن من فقط رفتم ی درخواست کتبی نوشتم تحویل دادم خوودشون اومدن بازدید دیه حتا نیاز ب منم نشد