2777
2789
عنوان

درمان کسلی وبدن دردوخستگی همیشگی

103 بازدید | 12 پست

سلام من هم دوتابچه کوچیک دارم هم شاغلم هم کارهای خونه روانجام میدم ولی یه مدت هست بدنم مدام دردمیکنه همیشه مریضم اصلاانرژی ندارم وخسته م حتی برم عذرمیخوام سرویس بهداشتی راه حلی اگه داریدبگیدتوروخداهمه کارام موندن ولی توان ندارم انجام. بذم خسته تزینم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرمی بخورتو این چندوقته مریض شدی؟

آره چندین بارمریضیای سخت شایدهرماه باسرم وایناسرپام اکثراگاهی میگم نکنه برام دعا گرفتن آخه اینهمه خستگی وکسلی علتی نداره درسته کارم خیلی زیاده ازصبح تادوشب بیدارم ازاونطرفم زودبیدارمیشم ولی واقعا من بیدارشدنی هم خسته م

خب نباید این همه کارو با هم انجام بدیاز خودت انتظار غیر واقعی داری

تحمل کثیفی خونه رو ندارم .از طرفی بچه م کوچیکه مدام عصبی هستمون خون به دلم میکنن از طرفی کارم سنگینه اگثرا

تحمل کثیفی خونه رو ندارم .از طرفی بچه م کوچیکه مدام عصبی هستمون خون به دلم میکنن از طرفی کارم سنگینه ...

بالاخره یا کارای خونه یا شغل بیرون. دو تاش با هم میشه همین خستگی همیشگی.

یه نفرو باید پیدا کنی بیاد کاراتو بکنه. یا اینکه دیگه سر کار نری

بالاخره یا کارای خونه یا شغل بیرون. دو تاش با هم میشه همین خستگی همیشگی.یه نفرو باید پیدا کنی بیاد ک ...

کارم رسمی دارم نمیشه نرم کارهای خونه روبه شوهرم گفتم چون بچه هام کوچیکن فعلااجازه نمیده آدم بیادخونه مون

کارم رسمی دارم نمیشه نرم کارهای خونه روبه شوهرم گفتم چون بچه هام کوچیکن فعلااجازه نمیده آدم بیادخونه ...

پس مادربزرگ اگه دارن باید کمک کنن نگهشون دارن. تا شما بتونی برای تمیز کاری و کارای خونه کمکی بیاری

به نظر من هیچ راه دیگه ای نداره