2777
2789

رفته بودم محل کار همسرم ( همسرم یه کار حقوقی داره ) خیلی شلوغ بود و همه برای خودشون مشغول بودن ، من رفتم‌پشت یکی از میزا نشستم تا تایم تموم شه بریم خونه ؛ توی این بین یه آقا و خانم اومدن که آقاهه یه فیزیک خاص داشت ( یکم گنده بود و به‌نظرم یکم صورتش خشن میومد و یکم انگار من ازش میترسیم  ) اون خانمه هم همراش بود بسیار بسیار خانم زیبا ، خوش تراش ، با کلاس و جذابی بود ، با اینکه لباس اداری پوشیده بود حتی از لباسای مجلسی منم بیشتر به تنش میومد . 

اون آقاهه از مراجعین قدیمی شوهرم بود و همین که اومد شروع کرد با شوهرم شوخی و بگو بخند خیلی باهم خندیدن و ماجرا خنده دار تعریف میکرد و شوهرمم که غش کرده بود از حرفای اون آقاهه  ( بنده خدا داشت درباره خانم خودشم‌میگفت ، خاطرات خودش و خانمش ) . حالا چون این آقا یکم فیزیکش گنده بود تو صندلی ها خوب جا نمیشد اون خانمه هم که شما فرض کنید مربی بچش بود اومد کنارش نشست . این اقاهه اولش خیلی معذب شد یکم خودشو جا به جا کرد که تنش با خانمه اتصال نخوره ، ( اون‌خانم‌و آقا یه معامله با هم‌کرده بودن و چون مثلا مربی بچش بود از قبل میشناختن همو ) . تو این بین این خانمه با یه سری حرکات خاص هی خودشو نزدیک کرد به اون مرده 😐 حالا شاید بچه اینجا باشه من نمیخوام واضح بگم چکارا میکرد متاهلا خودشون بفهمن ، اینقد خودشو لوس کرد ،‌وسط حرفش پرید با نگاه و لبخند ،  یواش یواش با نوک انگشتاش دست مرده رو گرفت 😐 و قشنگ لم داد به آقاهه ، اون آقاهه که اولش ممناعت میکرد آخرش شل کرد قشنگ دست راستشو اورد اینور دقیقا خانمه بهش تکیه کرد  و ولو شد رو دستش 😐 تو ۲۰ دقیقه قشنگ خودشو به مرده نزدیک کرد😐اینقدر خرص خوردم از صبح تا حالا اصلا یادم نمیره

حالا میدونم شاید بی ربط باشه ولی  نمیدونم چرا اصلا دوست نداره قیافه شوهرمو ببینم باهاش سنگین شدم لجم گرفته ، هی از ظهر میپرسه چی شده خانم 😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به آدم خونه خراب کن چه زن چه مرد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من تو مطلب دکتر زنان بودم یه زن چهل ساله رک بهم گفت من زن دوم یه مرد ۶۵ساله شدم دیگه ریختن قبح وحیارو ازاین واضحتر ندیده بودم ک دیدم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بعضی خانوما شور هرزگی و بیندوباری و آهن پرستی رو در آوردن

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

درسته ک زنه ببشعوره ولی تو به شوهرت مگ اعتماد نداری اگ بفهمه برای اون زنه بود فکر میکنه چ تحفه ای بود بیشتر نظرشو جلب میکنه و ب نظرش خودتو خیلی کم میدونی نصبت ب اون

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بنده خدا شوهرت چی کار کنه؟ متاسفانه هیچ کرمی ریخته نمیشه مگر اینکه یکی صیدش نکنه هر دو طرف هولن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱