2777
2789
عنوان

برنامه هک گوشی کسی داشته

2807 بازدید | 23 پست

میخوام گوشی شوهرمو هک کنم انشالله که چیزی نباشه ولی اگه بود اولش تف کنم تو صورتش که انقدر پررو نباشه ادای آدمای پاک درنیاره دلم میخواد نصب کنم ولی نمیدونم چجوریه ،کسی داشته تا حالا؟

یه بی پدری تو همین سایت بود خودش هکر و کلاه * بردار بود کاربریش پوکید 

اگر کسی گفت به منم بگو 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه اینای که تو گوگل هست چی ؟میخوام از اینا بخرم

نمیدونم بپا خودت هک نشی ، این برنامه ها معتبر نیست

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
کاش یه جای بود قابل اعتماد بود این شک داره دیونه ام میکنه

یه مدت بیخیال شو اثرات نی نی سایته 

تاپیک های خیانتم باز نکن 

بعد با فکر رفتار همسرتو زیر نظر بگیر نه با حساسیت ببین چطوره

تاپیک قبلم بخون بخدا نمیدونم چه فکری کنم

یه چند خط از متن تاپیکتو خوندم نتونستم ادامه بدم چون خودم خیانت دیدم  وارد اینجور مباحث نمیشم حالم بد میشه حتی الانم بهش شک دارم ولی دیگه اهمیتی نداره با هر کی میخواد باشه

تو هم فکر نکن بهش خدا دستشو از یه جایی که فکرشم نمیکنی رو میکنه

یه چند خط از متن تاپیکتو خوندم نتونستم ادامه بدم چون خودم خیانت دیدم وارد اینجور مباحث نمیشم حالم ب ...

اصلا نمیدونم چه غلطی میکنه خیانت میکنه الان یا نه اینکه آرامش ندارم چی؟ 

اصلا نمیدونم چه غلطی میکنه خیانت میکنه الان یا نه اینکه آرامش ندارم چی؟

دلت آروم باشه یه مدت نی نی سایت نیا شاید این تاپیکا رو افکارت اثر گذاشته

دلت آروم باشه یه مدت نی نی سایت نیا شاید این تاپیکا رو افکارت اثر گذاشته

من کلا خیلی کم نی نی سایت میام ،ربطی به اینجا نداره ،مرسی عزیزم بابت دلداریت انشالله خدا بهت آرامش بده ❤