2777
2789
عنوان

عاقبت جادو گران چی میشه

532 بازدید | 19 پست

🙄؟ از دیده هاتون بگید میخام از سقط ‌شدنشون بدونم 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

ما دورو ورمون جادوگر نداریم :/

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن میخام بدونم خدا چیکار شون میکنه

خدایا سر شاهد دیدم با چشمم 

بلایی که سر مامانم آورد. اون خرابه ای که مامانم نشست گریه کرد 

بعد ۷سال دخترش دقیقن همینطور شد دقیقن همون خرابه دخترش گریه میکردم میدوعید دخترش اومد افتاد پای مامانم گفت چرا نفرین کردید گفتید بیاد سر راه بچه ت.  

خدایا سر شاهد دیدم با چشمم بلایی که سر مامانم آورد. اون خرابه ای که مامانم نشست گریه کرد بعد ۷سال دخ ...

آهان جادو گرای ما با ‌شیطان رابطه جنسی دارن 😐🤣💔در این حد بدن، به شیطان بده و کل دنیارو داشته باش 🤦🏼‍♀️🤣با ‌شیطان ب هنه چی میرسی ولی تهش همون شیطان میندازتت تو آتیش جهنم حال کنی هعب 

خدارو شکرررر اینا هم درگیر شیطان شدن بدبختا 

ان شاالله به زمین گرم میخورن چوب بکنن....فلز آهن هرچی دم دستشون باشه .ذره ذره نفسشون دربیاد .من ذره ...

بله من جهتمو دیدم فیلمشو البته فیلم بود انقد ترسناک بود فک کن واقعیش چطوریه 

ی مثال خوب شنیدم اگهدحوصله ت کشید بخون

گناه مثل لکه میمونه رو قلب

چند نوع لکه داریم

لکه رو عینک ،لکه رو لباس ،لکه رو فرش

لکه رو عینک، گناه کوچیک است که عذاب وجدان میگیری  زود توبه میکنی  (لکه عینک باید زود پاک بشه 

لکه رو لباس نهایت ی هفته بمونه  باید بشوری  ولی امان از لکه فرش گناه سخت تر و بزرگتر  اینقد میمونه کهنه میشه سر سال فرش شسته میشه یعنی این لکه دیر میره از رو قلب اونجاس که خدا خوب جوابتو میده (نزن در چوبی و میزنن در اهنیتو)شیطون کیلو‌چنده ما خدا رو داریم