2777
2789
من که تا حالا هیشکی نیومده سمتم نمیدونم چجوری بعضیا میگن سمتشون

بله منطقی شم اینکه تا کاری نکنند

کاری نمیکنیم

من خودمم هم، دانشگاه میرم تا کسی سلام نکنه 

حتی نگاشم نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشنهاد دان همه میدن اگه کاری کردی به ازدواج ختم شه زرنگی

باید به پیشنهاد کسی جواب مثبت داد که آدم‌حسابی باشه. آدم‌حسابی آدمیه که نمی‌خواد خوش بگذرونه. قصدش شناخته، نه سوءاستفاده.

همهٔ دخترا خیلی خوب میتونن همچین پسرهایی رو تشخیص بدن.

و بعد دخترا یادتون باشه توی دوستی‌هاتون حدود رو رعایت کنید. اگه نکنید، کسی که آسیب میبینه، معمولا دختره، نه پسر. انقدر راحت پا ندین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من ۱۱سال پیش ازدواج کردم دیگه الان نمیدونم چطوریه اون موقه که یادمه دختری که دنبال پسر بود ازش سواستفاده می‌شود تمام ولی دختر های که به پسرا پا نمیدادن خیلی زود تور می‌شودن 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
بله منطقی شم اینکه تا کاری نکنندکاری نمیکنیممن خودمم هم، دانشگاه میرم تا کسی سلام نکنه حتی نگاشم نمی ...

همش حس میکنم ازدواج نمیکنم چون واقعا هیشکی نمیاد سمتم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ارباط چشمی ،که من اون موقع نداشتم اما میدیدم که ارتباط چشمی خیلی اثر گذار بود

نمیدونم من نگاشونم میکنم اما هیشکی بهم پیشنهاد نمیده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر توضیح بدین لطقا من نیاز دارم این تاپیکم زخیره میکنم

خب عزیز من انقدر خودتونو تو همه ابعاد بالا ببرید و رشد بدین که ادم های خوب خواهان شما بشن. تو درس خوندن. شغل. ، روابط اجتماعی و حضور در جامعه و مفید و موفق بودن خودتونو رشد بدین ، باور کنید الان با این چیزهایی که ادم اطرافش میبینه یک پیرزن ۸۰ ساله هم بره تو خیابون یه کم عشوه بریزه ۴ تا مرد و حتی ممکنه مرد جوون هم برای رفع نیازشون جذب اون پیرزن بشن اما خوب که نگاه میکنی اون مردها هیچکدومشون آدم حسابی نیستند، اما اگر یک خانم موفق  باشه قطعا هر مردی به خودش اجازه نمیده بهش نزدیک بشه چون میدونه با پاسخ منفی اون خانم روبرو میشه ، و تنها اقایونی که خودشونو هم شأن اون خانم میدونن میتونن بهش درخواست بدن و اون خانم هست که انتخاب میکنه چه کسی رو برای همراهی در مسیر زندگیش انتخاب کنه. نه اینکه خانم بره با مخ زنی مثلا پسری رو به زور و کلک پایبند خودش کنه که هرگز پایبند هم نمیشه و متاسفانه بعد از سواستفاده خودش ، دختر خانم رو رها میکنه و خانم میمونه با کلی آسیب روانی و حتی جسمی ، چون اون آقا این خانم رو در شأن خودش نمیبینه چون راحت به دستش اورد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیدونم من نگاشونم میکنم اما هیشکی بهم پیشنهاد نمیده

تو دوره مدرسه همیشه میدیدم طرف قیافه نداشت اما خیلی خاستگاری داشته اصلان یه جوری نگاه می‌کرد که تا پسرای همسایه آویزون ش میشدن اما من با اینکه میدونستم نمیتونستم یه جور خاص تمرین کن که مثلاً داری نگاهش میکنی