2777
2789
عنوان

نامزدم همش میگه بریم بیرون

372 بازدید | 10 پست

الان عقدیم من یواشکیش دارم برای کنکور می خونم وقتی میام خونه اصلا کمرم صاف نمیشه داغون امروز ساعت ۵ناهار خوردم اینقدر خسته ام دیشبم تا ۴داشتم می خوندم ۶پاشدم که برسم به کارام بعدم دانشگاه برم 

دیگه دارم آب میشم از خستگی😭🤦

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نباید چیزیو ازش پنهون کنی از الان بخوای اینکارو کنی بعدا بینتون مشکل پیش میاد

و بنظرم با کسی که اجازه نمیده درس بخونی نباید ادامه داد..

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.🤍🌱

چرا یواشکی؟

چون اگه نیارم نمی خوام مسخره کنه چنین آدمی هم نیست ولی خب چون سال اول رتبه برتر شده آورده نمی خوام کم بیارم

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

چرا با آدمی که بهت اجازه درس خوندن نمیده ازدواج کردی؟؟

اجازه درس خونده میده خودش دانشگاه خیلی خوبی می خونه سال اولم قبول شده میترسم نیارم 

عزیزم نباید چیزیو ازش پنهون کنی از الان بخوای اینکارو کنی بعدا بینتون مشکل پیش میادو بنظرم با کسی که ...

نه همسرم اجازه میده 

چون رتبه برتر بوده الان دندون پزشک هست من روان شناسی رتبه برتر بودم دانشجو ام ولی خب می خوام دندون پزشکی بیارم یواشکی کنکور میدم اگه آوردم بهش میگم 

الان چه رشته ای میخونی؟اون چه رشته ایه؟میخوای چی قبول شی مگه؟

همسرم دندون پزشک دانشگاه شیراز بوده تخصص تهران می خونه منم روانشناسی تهران ورودی بهمن ۱۴۰۱ ولی می خوام دندون پزشکی بیارم دانشگاه خوب رتبه خوب می خوام