2777
2789
عنوان

تیکه ی حسودا

182 بازدید | 17 پست

آقا من دانشگاه دولتی قبول شدم روزانه رشته مهندسی 

بعد دختر خالم بعد کلی خرج رفت آزاد اونم شیمی کاربردی کاری ندارم به اینک منم چقدر تبریک گفتم.... خالم برگشته گفته الان هرکی از زمین پامیشهدانشگاه میره دانشگاه رفتن اونم دولتی هنر نیست و دخترم میتونست بره من نزاشتم عصر آبجیم بهم میگ اره تو بیشعوری و اون شعور داره و.....

من فقط میخوام ی استوری بزارم بسوزه 

ی تیکه بندازم فقط راهنماییم کنید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رشته ی شما که بهتره 

ب نظرم خودزنی کرده بیشتر😂

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

باید همونجا جوابش رو می‌دادی 

باید میگفتی دولتی قبول شدن کار هر کسی نیست خیلی زحمت و تلاش میخاد .حرف شمام درسته ک میگین هر کی می‌تونه بره دانشگاه ولی من تاجایی که می‌دونم دانشگاه آزاده که هر کی با هر سوادی می‌ره توش.

استوری گزاشتن نشانه ضعفه