2777
2789

تو بچگی عقده ی نداری و کم پولی 

تو نوجوانی عقده ی زیاد درس خوندن و سختی شدید به خودم دادم و هیچی نشدم 

تو جوانی خیلی ساده تن به ازدواج دادم بدون فکر 

تو ازدواج همش حماقت حماقت حماقت 

از همون اول هیچیمون بهم نمیخورد ولی قبول کردم 

و الان بیشتر شده تفاوت هامون 

عقده ی عروسی که گند زدن توش خانواده داماد 

اوایل ازدواج همش دعوا و هنوزم ادامه داره 

عقده ی اینکه دو تا بچه پشت سر هم اومدن نزاشتن بفهمم زندگی یعنی چی  

الان یه مادر عقده ای سرشار از کمبود هستم 

روح و روانم خط خطیه اصلا تمرکز ندارم 

میخام مادر شادی باشم ولی بچه هام اصلا سازگاری ندارن 

همش دعوا و تنش میشه کتکاری میشه 

داغونم 😭😭😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه وقتی یکبار تو زندگی حماقت کنیم و کنترل زندگی رو دست نگیریم این حماقتا دومینو وار ادامه پیدا میکنه

بازم دیر نشده ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس سعی کن تغییر بدی سبک زندگیت رو

همچنان امیدوار

چه توقعی از بچه دارید 

بچه س اگر بخواد سازگار باشه آروم و ساکت ی گوشه بشینه نگران کننده س

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

هرکسی یه خواسته ای داشته که بهش نرسیده اونا تو گذشته مونده باید برای بعد ازاین تلاش کرد 

نه اینکه دوباره  مثلا ده سال دیگه بگی نشد ...از ده سال پیش عقده فلان چیز تو دلمه

ولی به نظر من هیچکدوم از اینایی که گفتین اونقدر بد نبودن مثلا بچه هاتون یا درس خوندنتون ،شما فقط بلد نیستین از داشته هاتون استفاده کنین و حالشو ببرین

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

عزیزم حتما از یه متخصص کمک بگیر 

ولی من تونستم با فهمیدن درد واقعیم مشکلات درونیم رو حل کنم 

با خل مشکلات روحیم خود به خود مشکلات بیرونی هم حل شدن 

یه وقتایی ما ندونسته با آسیب‌هایی که دیدیم انسان های اطرافمون رو مجبور میکنیم که باهامون بد رفتار کنن 

کتاب نیمه تاریک وجود و ۴ اثر از فلورانس رو بخون خیلی خوبه مقاومت ذهنیت رو کم میکنه و آروم آروم انرژی مثبت به سمت زندگیت میاد 

شاید شرایط سختی باشه ولی تا وقتی تو نقش قربانی فرو بری چیزی حل نمیشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

همسرت آدمی هست ک کمکت کنه؟

اگ‌هست بهش بگو من ی خورده از نطر روحی بهم ریختم میشه ی مدت کوتاه باهام همراه بشی تا بهتر بشم؟

مثلا بگو هفته ای ی روز بچه ها رو با تو من برم بیرون....یا اگ‌شرایط بیرون رفتن نداری بگو بچه ها رو ببره بیرون تو بمون خونه تو اون تایم برا خودت وقت بزار ن برای کارای خونه....هر کاری ک حالتو بهتر میکنه انجام بده....اگ شرایط مالی خوبه ی مسافرت برین اگ بشه دوتایی برین نشد چهارتایی...ی شب بچه ها رو بده ب کسی خودتون برین پیاده روی یا کافه جایی....موهاتو رنگ کن برو ب ناخن برس‌...برد باشگاه اگ بچه ها مزاحمت هستن بارشون مهدی جایی...فقط این جمله من یادت باشه ک خودت باید به فکر خودت باشی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
شاید شرایط سختی باشه ولی تا وقتی تو نقش قربانی فرو بری چیزی حل نمیشه

عجب حرفی زدی  دقیقا اسی تو نقش قربانی غرق شده 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️