2777
2789
عنوان

این مبلا خوبه بخرم چقدر می ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 45 پست
بله مدلش قدیمیه اما قیمتش مناسبه مبل جدید تازه بدون کیفیت زیر چهل تومن نیست دیگه من یک سرویس مبل راح ...

عکسشو ندارید بذارید ، من چن روزه بد جور به سرم زده مبلامونو عوض کنیم عاشق کویینم ، هر چی مبل خوشکل میبینم باز میام مدل کویینم میبینم میگم نه هیچ کدوم این نمیشه 😁

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
از دیوار چیزی نخرین فقط بفروشین میگن انرژی منفی داره و برمیگرده تو زندگی خودتون

وااای من این انرژی منفی که میگی رو با تمام وجود در خرید گوشواره دست دوم از طلافروشی دیدم دیگه چیزی دست دوم نمیخرن خیلی باهاش ماجرا داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خداروشکر یکی مثل من مبل گرون خرید .همش داشتم حرص میخوردم

قیمتش رو که دیدم و خریدم اشکالی نداره زورم میاد اون کیفیتی که تو نمایشگاه دیدم تولید نکردن اخه من خودم بازارمبلی هستم اما از جای دیگه ای اینبار مبل خریدم دلم برای کیفیتش میسوزه

قیمتش رو که دیدم و خریدم اشکالی نداره زورم میاد اون کیفیتی که تو نمایشگاه دیدم تولید نکردن اخه من خو ...

از کجا خریدین مگه؟؟از ما کیفیتش عالیه ولی خیلی دلم میسوزه اول زندگی شوهرم ایقندر پول داد جای مبل دوسشم ندارم تازه

سرویس هفت نفره نه عسلی نداره پارچش مخمله و یه لکه هم روش بود و میگن سریع لکه ازش میره ۱۹ تومن گذاشتش ...

وایییییی چه خبره مگه دیوونه شدی به این قیمت اینارو بخری ؟؟؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

عکسشو ندارید بذارید ، من چن روزه بد جور به سرم زده مبلامونو عوض کنیم عاشق کویینم ، هر چی مبل خوشکل م ...

کویین فرانسوی ؟یک دوره همه عروسها اوردن خیلی زیاد شده برای خونه های کلاسیک هم هست 

والا الانکه خونم نیستم سفر هستم عکسی هم ندارم ازش اما اگر تهرانی آدرس نمایشگاهش رو بدم با نشونی دقیق بری از نزدیک ببینی 

کارش از نظر خودم خیلی شیکه هر کسی هم میاد خونمون خوشش میاد 

من راحتی میخواستم اینکارها رو بهشون میگن سبکهای کیوت 

از این اسم‌های مسخره جدید هست دیگه 

یعنی راحتی ساده نیست مدلهای بامزه محسوب میشن 

سرویس هفت نفره نه عسلی نداره پارچش مخمله و یه لکه هم روش بود و میگن سریع لکه ازش میره ۱۹ تومن گذاشتش ...

نخر .قشنگ نیست عزیزم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
از کجا خریدین مگه؟؟از ما کیفیتش عالیه ولی خیلی دلم میسوزه اول زندگی شوهرم ایقندر پول داد جای مبل دوس ...

عیبی نداره خریدی دیگه لذتش رو ببر از این ببعد بیشتر حواست به جیب شوهرت باشه 

من اول زندگیم نیست اما شما باید بیشتر به فکر ساختن زندگیتون باشین 

من از دلاوران نمایشگاه گلوریا خریدم کارخونه اش تو جاجرود به همین نام هست گلوریا نمایشگاه بزرگی تو خیابون اصلی دلاوران هست اگر راهت بیافته اونطرفها حتما میبینی 

واقعیت من خودم دقیقا همینکاز رو خوشم اومده بود اما برادرم و شوهرم نپسندیدن 

کویین فرانسوی ؟یک دوره همه عروسها اوردن خیلی زیاد شده برای خونه های کلاسیک هم هست والا الانکه خونم ن ...

ممنون عزیزم  سفر خوشبگذره ، آدرس لازم نیست گلم ممنونم ⁦🙏🏿⁩⁦🙏🏿⁩ ، بله کویین فرانسه رو میگیم میدونم چون از خیلی سال ها پیش تا الان مدلش هست ولی همیشه رو مده ، اون مدل کیوت هام که شما گفتین بهشون میگن مینیمال خیلی کارای قشنگی دارن اونام اتفقا کلی عکس از این مینیمال ها ذخیره کردم 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
عیبی نداره خریدی دیگه لذتش رو ببر از این ببعد بیشتر حواست به جیب شوهرت باشه من اول زندگیم نیست اما ش ...

چقدر شیکهههه این کار 

مااز یافت اباد پاساژ خلیج فارس خریدیم‌

چقدر شیکهههه این کار مااز یافت اباد پاساژ خلیج فارس خریدیم‌

اوه از کجا هم خریدی   

خلیج فارس قشنگ بنداز هستش من برای مدل گرفتن و ایده میرفتم اونجا اتفاقا شیکترین نمایشگاهش بالاترین طبقه اش بود 

مبلی که جای دیگه صد تومن بود اونجا سیصد تومن میدادن من چون پدرم خودش و ایل و تبارش تو بازار مبل هستن آشنایی دارم با اونجا خودمون چند تا نمایشگاه تو پاساژ ونوس و جاهای دیگه داریم اما اینبار از کارهای خودمون و‌دوستای برادرام خوشم نیومد خونم نارمکه اومده بودم دلاوران اینکار رو دیدم بخصوص شوهرم خوشش اومد گفت میخوام از غریبه خرید کنم 

چقدر هم برادرم سر به سر شوهرم گذاشت وقتی اغیار رو به فامیل ترجیح میدی همین میشه