2777
2789
عنوان

این مبلا خوبه بخرم چقدر می ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرویسش چند نفره است ؟هفت نفره کامله ؟میر و عسلی هم داره ؟این مدلهاقدیمی شدن به پشت کار و دسته هاش دس ...

سرویس هفت نفره نه عسلی نداره 

پارچش مخمله و یه لکه هم روش بود و میگن سریع لکه ازش میره 

۱۹ تومن گذاشتش تا ۱۷ هم پایین میاد 

نشستیم روش ب نظر واقعا جنسش خوب میومد و فوم سرد بود 

مدلش قدیمیه؟

من داشتم میخریدمش بچه های اینجا گفتن قدیمیه مردد شدم 

دیوار بزنید ببینید خودتون اونی گرون هست که هم رنگش قشنگه هم مدل هم جنس

عزیزم اینا کار کرده ن من تازه رو میگم این مبلی که ایشون نشون داد تازه بود تقریبا از شکلشم معلوم بود استفاده ی چندانی نشده بود

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
سرویس هفت نفره نه عسلی نداره پارچش مخمله و یه لکه هم روش بود و میگن سریع لکه ازش میره ۱۹ تومن گذاشتش ...

اگه نخریدی بنظرم نخر درسته مبل خیلی گرون شده ولی برو قسطی بخر اینی که دارید پیش پرداخت بدید بقیشه تا چن ماه بهتون قسطی میدن ، الان خیلی مبلای شیکی هست تو بازار 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
سرویس هفت نفره نه عسلی نداره پارچش مخمله و یه لکه هم روش بود و میگن سریع لکه ازش میره ۱۹ تومن گذاشتش ...

بله مدلش قدیمیه اما قیمتش مناسبه 

مبل جدید تازه بدون کیفیت زیر چهل تومن نیست دیگه 

من یک سرویس مبل راحتی جدید خریدم البته با نهارخوری گرفتم ۱۴۰ تومن باز کیفیت نداره 

پیجای اینستا رو ببین خیلی خوشکله کاراشون واقعا مخصوصا مینیمال ها ، اگه نئو کلاسیکم بخوای مدل کویین واقعا قشنگه 

از مد افتاده و قدیکیه دوس داری بگیر

اینا اونموقع 6اینا بود

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بله مدلش قدیمیه اما قیمتش مناسبه مبل جدید تازه بدون کیفیت زیر چهل تومن نیست دیگه من یک سرویس مبل راح ...

وای خداروشکر یکی مثل من مبل گرون خرید .همش داشتم حرص میخوردم