2777
2789
البته که باید تلاش کرد اما لامصب قسما وشانست خوب باشه نیاز نیس تکون بخوری

اره دقیقا . مثل دختر عمم که پدر مادر پولداری داره و خونه رندگی سیکی داره برا ازدواج نیازی نیست تلاش کنه . ولی من برعکسشم باید برا ازدواج کردن سگ دو بزنم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا . مثل دختر عمم که پدر مادر پولداری داره و خونه رندگی سیکی داره برا ازدواج نیازی نیست تلاش ...

ازدواج ....اگه شوهرت خوب باشه نیاز به چیزی نداری وخوشبختی اگه بد باشه تنها کسی که می‌تونه کمکت کنه فقط خداس

درسته مثلا درس انتخاب رشته دست خودته .اما اینکه شرایط درس خوندنو نداشته باشی و بزور شوهرت بدن بد بری ...

دیگه زمانه بزور شوهر دادن تموم شده. الان خاستگارا خیلی ناز دارن. از دختر یه حرکت اشتباه ببینن میرن دیگه نمیان

ببین بیشتر زندگی قسمته مثلا یکی تو خانواده خوب به دنیا میاد موفق میشه تلاش میکنه اما نه اونقدر بعد مثلا یکی تو یه خانواده به دنیا میاد که حتی پول غذای بچه شونم ندارن خوب این برای اینکه برسه جای اون یکی دیگه باید چند برابر تلاش کنه مثلا فرد مرفه تو سی سالگی موفق میشه اون دومی تو شصت 

دیگه زمانه بزور شوهر دادن تموم شده. الان خاستگارا خیلی ناز دارن. از دختر یه حرکت اشتباه ببینن میرن د ...

برا من پیش اومد والان منتظرم طلاق بگیرم هیچ وقت فکر نمی‌کردم از خانوادم متنفر شم.

ازدواج ....اگه شوهرت خوب باشه نیاز به چیزی نداری وخوشبختی اگه بد باشه تنها کسی که می‌تونه کمکت کنه ف ...

بله درسته انشالله همه خوشبخت بشن

ببین بیشتر زندگی قسمته مثلا یکی تو خانواده خوب به دنیا میاد موفق میشه تلاش میکنه اما نه اونقدر بعد م ...

اره این دقیقا سرنوشت یا تقدیره دست ما هم نیست

درسته مثلا درس انتخاب رشته دست خودته .اما اینکه شرایط درس خوندنو نداشته باشی و بزور شوهرت بدن بد بری ...

میدونی نظر من اینه ها.شایدم درست نباشه.بنظرم خطاها وجفاهایی که ادما در حق همدیگه میکنن رو نمیشه گفت تقدیریا قسمت. مثل همین مثال دومی که زدی

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میدونی نظر من اینه ها.شایدم درست نباشه.بنظرم خطاها وجفاهایی که ادما در حق همدیگه میکنن رو نمیشه گفت ...

هست هست . وقتی یه چیزی تو پیشونی نوشتت باشه به هر وسیله ای که شده سر راهت قرار میگیره .اونا اون موقع نمیدونستن دارن چه غلطی میکنن