2777
2789

دوستان من دنبال یه اسپری خوشبو کننده هستم ترجیحا بادی اسپلش نباشه ... اکثر عطرا بهم سردرد میده ، یه اسپری با بوی ملایم و مرکبات و رایحه گل سراغ دارین که خوشبو هم باشه؟

منم اینجوری هستم سراغ عطر های گرم و تند نمیرم هرچی ملایم رو میپسندم

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه چیزی مرتبط بهت بگم

یه دکتر طب سنتی می‌گفت وقتی یکی طبعش سرد باشه و عطر گرم بزنه سردرد میشه...یا بر عکس

طبعتو بشناس با توجه به اون عطر بگیر امتحان کن شاید سردرد نشی

مامان منم همینطوریه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

مرسی ، قیمتشون چقدره؟

ژکساف ک ارزونه صد و خرده ایه

جنیفر استیلم هم ادکلنش هست( نسخه های کوچیک ایرانیش خوشبو نیستن زیاد) نسخه اماراتیش ۴۰۰ اینا بود 

ایرانیشم همون تا۲۰۰ 

گرمی خم میفروشن

عزیزم یه چیزی مرتبط بهت بگمیه دکتر طب سنتی می‌گفت وقتی یکی طبعش سرد باشه و عطر گرم بزنه سردرد میشه.. ...

بو های خنک و معمولا مشکلی ندارم ، گرم خیلی آدیت کننده است

منم سردرد میگیرم

ولی از بوی مشک ، گل یاس و...خوشم میاد سردرد نمیگیرم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱