2777
2789

من شنیدم موهاش مث موی گربه ست و میتونه باعث نازایی بشه  ولی من مجرد بودم گربه داشتم 😀

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم موهاش مث موی گربه ست و میتونه باعث نازایی بشه  ولی من مجرد بودم گربه داشتم 😀

اره منم شنیییییدم از همینم میترسم

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
من مجرد بودم داشتم الانم مامانم اینا دارن ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه چون من تاحالا خودم بچه نخواست ...

منم خخیییلیییی دلم میخواد

نه بابا هیچی نیس من خیلی خرگوش داشتم😁

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
منم خخیییلیییی دلم میخواد

بگیر خیلی حیوونه بامزه ایه بی آزار و بی سروصداس من حوصله نگهداریشو ندارم وگرنه میگرفتم واسه خودم قبلا هم که داشتم خواهرم و مامانم کاراشو میکردن الانم یه دونه دارن چه برو بیایی داره واسه خودش جای منو گرفته تو اون خونه 

بگیر خیلی حیوونه بامزه ایه بی آزار و بی سروصداس من حوصله نگهداریشو ندارم وگرنه میگرفتم واسه خودم قبل ...

عزیییییزممممممم واای خوش باحالت

من گوشت خرگوش خوردم یه دخترم دارم قدرت باروریمم خیلی بالاست😊

ماشالا چقد خوووووب

با این حساب مشکلی ندارهههه

عزیییییزممممممم واای خوش باحالت

خرگوشه حسابی مامانمو از تنهایی دراورده دیگه روزا که بابام و خواهرم سرکارن منم که خونه خودمم مامانم سرش با خرگوشه گرمه یعنی رو چشاش میزارتش در این حد 

ولی خرگوش گرفتی خیلی مواظبش باش چون حیون  خیلی خیلی ترسو و مظلومیه نزار یه وقت کسی مخصوصا بچه اگه داری انگولکش کنه طفلی صدا هم نداره که آدم بفهمه به دادش برسه