2777
2789
عنوان

دخترم خیلی سرفه میکنه چی بهش بدم

419 بازدید | 31 پست

نمیتونه از سرفه بخوابه. بهش پلارژین و دیفن دادم. اثر نکرده.

هنوز ۶سالش کامل نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نارنگی باعث کاهش گلو درد و سرفه میشه، شربت عسل ابلیمو و گلاب، اب و نمک قرقره کنه، و بهترینششششش پودر روتارین یه پودر گیاهیه که داروخونه ها دارن تو ابجوش حلش میکنی، تخم شربتی هم خیلی خوبه تو روتارین هم دارش 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یک کازرونی صف نانوایی برای سرفه پسرم  ریشمک )((به زبان تهرانی   شیرین بیان   غلیظ دم شده تجویز کرد  به به ،،میدانید  که  شیراز  یک  چهارراه  مهم شهر  ریشمک    اسم گذاری شده ...کارخانه عصاره  گیری این گیاه  است . ،،،نشانه ارادت خالص  شیرازیها به  این گیاه  به نحوی مقدس 💢💢💢🌹

اگه توخونه اسپری سالبوتامول داری بهش بزن فعلادوپاف بزن تاسرفش بیفته اگه مدام داره پشت هم سرفه میکنه

نترس ضررنداره دکتربربچه ۵ماهه من تجویزکرده بود شبونمیتونس بخابه