2777
2789
عنوان

دخترم خیلی سرفه میکنه چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشاسته بدین بهش شاید تاثیر داشته باشه

اصلا دمنوش و این جور چیزا رو نمیخوره

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نارنگی باعث کاهش گلو درد و سرفه میشه، شربت عسل ابلیمو و گلاب، اب و نمک قرقره کنه، و بهترینششششش پودر ...

سرما میخوردیم مادرم نارنگی  خانه حتی پوست نمی گرفت میگفت گرم و  حساسیت زا است ...پرتقال خنک است بله  

قرص جوشان نداری؟من دیشب به مامانم دادم سرفه اش قطع شد

ویتامین سی؟ چرا دارم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اگر دیدی بدون تب سرفه داره فقط ابریزش و سرفس حساسیته

سیتریزین هم دادم واسه ابریزشش.

از اول مهر سرفه داشت کم و بیش. 

امروز خیلی شدید شده، تب نداره

سرما میخوردیم مادرم نارنگی خانه حتی پوست نمی گرفت میگفت گرم و حساسیت زا است ...پرتقال خنک است بله

پوست نارنگی  ترکیبات خیلی مفیدی داره که می‌تونه از التهاب ریه‌ها جلوگیری کنه و به درمان سریع‌تر علائم سرماخوردگی کمک کنه! . نارنگی به عنوان یه درمان طبیعی مؤثر برای تسکین علائم سرماخوردگی و بهبود سریع‌تر بدن شناخته می‌شه، تو گوگل هم میتونید راجبش بخونید

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اگه توخونه اسپری سالبوتامول داری بهش بزن فعلادوپاف بزن تاسرفش بیفته اگه مدام داره پشت هم سرفه میکنه

شربتش رو دارم، بهش میدم حالا

نشاسته تو آب حل کنید نمیخوره؟ یا مثلا قاشقس بهش بدین فکر کنه شربته چون ما برای سرفه میخوریم کنترل می ...

به زور بهش میدم اینجور چیزا رو.

ولی دارو راحت میخوره

تاثیرداشت

بله     ما  که  همیشه ریشمک عقیده  داشتیم و  برای سرفه تاثیرش دیدیم ،،،فقط نکته ای که خانم کازرونی گفت این که دلیل اینکه ریشمک دم کردم سرفه پسرم خوب نشده این هست که نگذاشتم حا بیفتد ،،،جان کلام اینه    ریشمک  را  اگر  چند ساعت  دم کنی روی سماور جا بیفتد یک قاشقش   تاثیر  و  کار خودش را  برای هم سرفه و هم  کوفتگی سرماخوردگی  میکند 

بله ما که همیشه ریشمک عقیده داشتیم و برای سرفه تاثیرش دیدیم ،،،فقط نکته ای که خانم کازرونی گ ...

اخه من پلارژین میدم ده روزطول میکشه تاسرفه بیفته تازه وسطش یه اوج میگیره بعدمیادپایین

عزیزچقدزول میکشه تاسرفه بیفته چندروزطول درمانشه

شهر  شما   ریشمک  را  چی می گویید ؟؟   تهران باشی  یا همدان دیدم  میگند ..  شیرین بیان

رو  سماور  دم  بزن  چند ساعت  جاافتاد  شیرین کن    تو  شیشه  بریز    روزی سه قاشق  بده خوردش ...گاهی لازم است  با چیزی که بچه  دوست  داره  کنار  هم  بگذاری که  تشویق  بشود  بخورد ...مجبور  شدی  با سرنگ  بریز  حلقش ....ما که   گاهی با یک قاشق  هم  یا تلقین هست  یا  واقعی  نمیدانم  روبراه شدیم