2777
2789
عنوان

😱فاجعه

230 بازدید | 34 پست

واقعا نمیدونم زندگی متاهلی انقد بده؟تو اینجا همه شاکین؟یعنی هیچکی زندگی خوبی نداره 

خیلی دارم میترسم 😭😭😭

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

منم میترسم

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
منم میترسم

🥺🥺

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این سایت عامل اصلی طلاق و دعوای خانودگی تو خاورمیانه هست

واقعا فککنم اره 🥺🥺

نه اتفاقا خیلی خوبه، همسرم از صبح تاالان فقط درحد 4 تا جمله باهام صحبت کردهآرامشی که دارم هیچکس ندار ...

خب شما باهاش صحبت کن 🥲مردا کلا کم حرفن

جدا مواظب باش درباره زندگیت حرف نزن وقتی مشاور ک کار و علمش اینه و پول میگیره بابتش بعضا عوضین اینجا توقع نداشته باش 

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
جدا مواظب باش درباره زندگیت حرف نزن وقتی مشاور ک کار و علمش اینه و پول میگیره بابتش بعضا عوضین اینجا ...

یعنی همه این چیزایی ک تعریف میکنن دروغخ؟یا واقعا اینقد خیانت و زندگیای بد زیاده؟🥲

عزیزم زندگی متاهلی خوبه به شرط اینکه طرفت خوب باشه ولی کلا گل و بلبل که نیست به هر حال زندگی پستی بلندی داره مخصوصا الان که وضع اقتصادی خراب شده

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

از سر شب با شام و ظرف و بچه ها مشغول بودم الانم خوابه چطور باهاش صحبت کنم

اینجوری سختت نیس ؟من خودم خیلی آدم پرحرفیم خیلی سخته برام طرفم کم حرف باشه 

اتفاقاً خیلی هم خوبه ،اگه انتخابت درست باشه، شکایت ممکنه بخاطر توقع بالا ،یا خودخواهی باشه ولی درکل زندگی مشترک بخشی عظیم عمر ادمو تشکیل میده و شیرینه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

یعنی همه این چیزایی ک تعریف میکنن دروغخ؟یا واقعا اینقد خیانت و زندگیای بد زیاده؟🥲

رابطه مستقیم داره در کل وضع عقل و قلب اکثر جامعه مشکل داره یعنی نادان و بدجنس ک هردو ب یک اندازه بده

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.