2777
2789

درموندم و خسته نوزادم48روزشه در روز دوتا چرت نیم ساعته میزنه چندبار دکتر بردمش کولیک و ریفلاکس داده قطره کولیک گرایپ میکسچر هر .. دادم اثری نداره بخدا خستم چشام خونه ی راهکار بدید چکار کنم دوساعت بخوابه دیگ نمیتونم 😭😭😭

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

من قطره رتفلور میدادم برای کولیک.و شربت دومتیدون برای رفلاکس میدادم خیلی خوب بود .فوق تخصص کودکان براش تجویز کرد. اینقدر روزا میخوابید من نگران میشدم. شبا هم تا قطره رو میخورد قنداقش میکردم .شیب دار میخوابوندم دیگه راحت میخوابید

من قطره رتفلور میدادم برای کولیک.و شربت دومتیدون برای رفلاکس میدادم خیلی خوب بود .فوق تخصص کودکان بر ...

قنداقشم میکنم ولی بی تاثیره از چشم چپ اشک میاد خدایا نههههههه یبوست زردی کولیک دیگ نمیکشم:(

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قنداقشم میکنم ولی بی تاثیره از چشم چپ اشک میاد خدایا نههههههه یبوست زردی کولیک دیگ نمیکشم:(

شیر خشک میخوره؟ زردیش چرا برطرف نشده تا الان؟ این روزای سخت رو همه ما گذروندیم. من بخوام بگم چه بلاهایی سرم اومده سر دخترم میری خداروشکر میکنی. همه اینا رفع میشه فقط باید صبور باشی.

شیر خشک میخوره؟ زردیش چرا برطرف نشده تا الان؟ این روزای سخت رو همه ما گذروندیم. من بخوام بگم چه بلاه ...

زردیش بردم دکتر گفت کمه برطرف میشه خودش برذم ی دکتردیگ قطره داد قطره رو دادم بهش برطرف نشد مجددگرفتم دادمش بهش شیر خشت کاسنی اینقد خنکی خوردم  هنوز زرده بردم دکتر باز گفت زردی برطرف شده ولی خودم و اطرافیان میگن زرده باز خستم خستهههههه از چشم چپ اشک میاد زیاااد دیگ توان این یکیو ندارم فردا باز میبرمش دکتر خدا دخترتو حفظ کنه دعا کن دووم بیارم:(موهام تو این ی ماه سفید شدن والله

عزیز نی نی کوچولو زردیش برطرف شد؟

اره شکرخدا زردیش خوب چشمشم بردم دکتر دست خودش خورده بود ب چشمش اونم خوب شد حالا کم خوابی و کولیکش مونده اونم خ.ب میشه ممنون عزیزم 

خداروشکر. ان شاءالله سلامت باشه همیشه.خدا برات حفظش کنه

قربونت خدا عزیزاتونو براتون نگه داره 💚