2777
2789
عنوان

کسی هست دولتی درس بخونه

137 بازدید | 16 پست

بچه ها من باستان شناسی روزانه قبول شدم نمبخام ثبت نام کنم

میخوام بجاش برم با سوابق تحصیلیم بهمن ماه انتخاب رشته پیام نور انجام بدم والان از مشاورا ک میپرسم جواب قطعی نمبدن ب من که آیا من از پیام نور هم محروم میشم چون میخام روزانه رو نرم؟؟؟؟

🩷🩷اینو میدونم ک از کنکور سال بعد محروم میشم وسواالک اینم که تو پیام نور هم ک میخام براساس سوابق تحصیلی برم محروم میشم،؟؟؟؟؟🩷🩷

قانون محرومیت هم ک تو دقترچه کنکور نوشته براتون میزارمش نظرتون بگید 

میشه اک کسی دولتی درس میخونه یا با رییس آموزشگاه در ارتباطع یا خانواده اش در این زمینه اطلاعات دارن اینو از آموزش دانشگاه برام سوال کنه ۵دقیقع زمان میبره🥹💔؟  من واقعا محل زندگیم تا دانشگاه دولتی شهر خودم خیلیییی فاصلس نمیتونم برم سوال کنم تلفن هم جواب نمیدن .میشع کسی اگ دولتیه برام سوال کنه ؟ اینجا جوابمو بهم بگه؟

لطفاً کسی که فقط اطلاعات درست و مطمئن ذارع نظربده لطفا ممنون 

اون متن قانون محرومیت رو بذار 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام نور محرومیت نداره

امسال قانون محرومیت رو جدرد باز تصویب کردند .و بعضیا و بیشتر مشاورا بهم گفتن تو محرومی و پیام نور نمیتونی بری

و من بخاطر شهریه بالای آزاد ؛ آزاد نمیتونم برم فقط ی گزینه دارم اونم پیام نورع

میدونم دولتی محرومی، پیام نور مهم نیس برو ثبت نام کن

رفتم ی آقایی قسمت آموزش دانشگاه بود ؛ بهم گفت بهمن تکمیل ظرفیت بیا ثبت نام کن

بعد ی خانمی اومد اونم قسمت آموزش کارمیکرد بهم گفت چون روزانه آوردی محرومی نمیتونی بهمن بیای پیام نور

رفتم ی آقایی قسمت آموزش دانشگاه بود ؛ بهم گفت بهمن تکمیل ظرفیت بیا ثبت نام کنبعد ی خانمی اومد اونم ق ...

چرت گفته گلم پیام نور تحصیل همزمانم قانونیه حتی، یعنی میتونی باستان رو بری ترم بعدم بری ی رشته دیگ پیام نور، ول کن توروخا از خداشونم هس

چرت گفته گلم پیام نور تحصیل همزمانم قانونیه حتی، یعنی میتونی باستان رو بری ترم بعدم بری ی رشته دیگ پ ...

بخدا اینقد اذیتم میکنن خسته شدم

کد رشته باستان شناسی رو اشتباهی زدم و الان موندم چکارکنم 😭💔حتی همون بهمن هم مشخص نیست ظرفیت داشته باشن یا نه 

شما پیام نور بودی ؟ 

بخدا اینقد اذیتم میکنن خسته شدمکد رشته باستان شناسی رو اشتباهی زدم و الان موندم چکارکنم 😭💔حتی همون ...

عاره دوبار پیام نور بودم، ببین پیام نور انقد هرکی هرکی ک هیچکیکاریت نداره، اصلا لازم نیس دیگمطرح کنی، برو ب کارت برس وسلام

عاره دوبار پیام نور بودم، ببین پیام نور انقد هرکی هرکی ک هیچکیکاریت نداره، اصلا لازم نیس دیگمطرح کنی ...

خب بعد من اگ ورودی بهمن باشم ؛ یه کلاس جدا تشکیل میدن برامون ؟ یا باید ما خودمونو برسونیم ب ترم ۲ییا

چون مثلا یساا رشته مشاوره ورودی بهمن فقط ۲نقر گرفته بود اون ۲نفر ی کلاس مجزا براشون تشکیل میشه؟

خب بعد من اگ ورودی بهمن باشم ؛ یه کلاس جدا تشکیل میدن برامون ؟ یا باید ما خودمونو برسونیم ب ترم ۲ییا ...

کلاسا اصلا اجباری نیست اکثرا، من بهمن نبودم ولی این جیزا هیچ مهم نیس یجوری انجام میش، نگران نباش، ی رشته بدردبخور برو فقط