2777
2789
عنوان

کمرم😭😭😭تورو خدا کمکمکنید

164 بازدید | 14 پست

چندروزی بود کمرم کمی درد داشت، عصر رفتم بچه رو بخوابونم یهو کمرم گرفت. خیلی بده، نه میتونم راه برم نه بشینم، فقط گریه میکنم...من خیلی سابقه کمردرد دارم ولی اینطوری نبوده که حتی نتونم بلند شم...ممکنه کمرم شکسته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ولی فکر نکنم داغونه....حتی درازکش هم نمیتونم تکون بخورم.

مال منم تقریبا ده روز قبل همینجوربود شوهرم چرب کرد ماساژ داد دوبار ماساژ داد خوب خوب شد چسب کمر گرفتم زدم واستراحت الان خداروشکر خوبه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
مال منم تقریبا ده روز قبل همینجوربود شوهرم چرب کرد ماساژ داد دوبار ماساژ داد خوب خوب شد چسب کمر گرفت ...

تورو خدا؟ اینقدر شدید بود؟ من فقط طاق باز خوابیدم، بچه شیرخوار هم دارم ازونور داره گریه میکنه، حتی چپ و راستم نمیتونم بشم....یعنی خوب میشه؟!

تورو خدا؟ اینقدر شدید بود؟ من فقط طاق باز خوابیدم، بچه شیرخوار هم دارم ازونور داره گریه میکنه، حتی چ ...

اره من ب سختی ازجام بلند میشدم خوابیدنم ب سختی فکرمیکردم دیگه فلج میشم رفتم پیش ی نفر کمر جامیندازه گفت من نمیتونم دیگه شوهرم ی دوبار چرب کرد آهسته ماساژ میداد شکرخدا رگ بود نمیدونم چی بود جا افتاد

اره من ب سختی ازجام بلند میشدم خوابیدنم ب سختی فکرمیکردم دیگه فلج میشم رفتم پیش ی نفر کمر جامیندازه ...

زیر دلم هم یکم درد میگیره دیوونه شدم یه بار میگم کمرم شکسته، یه بار میگم تو لگنم توده...اصلا نمیتونم تکون بخورم برم دکتر که بفهمم چرا اینجور سدم‌

زیر دلم هم یکم درد میگیره دیوونه شدم یه بار میگم کمرم شکسته، یه بار میگم تو لگنم توده...اصلا نمیتونم ...

برو دکتر اگه در دسترس حداقل شایدبا آمپول یا قرصی دردش کم شه