2777
2789
عنوان

دخترم چند روز دیگه

215 بازدید | 12 پست

هشت سالش تموم میشه میره رو نه سالگی علایم بلوغ داره موی پرزی در آورده یکم نوک سینه اش برجسته شده خیلی نگرانم دکتر ببرم؟قدش ۱۳۵ وزن هم ۳۰

🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نگران نباش سه سال طول میکشه تا پریود بشه دقیقا دختر منم همین سن علایم اولیه شروع شد حدود یازده سالگی پریود شد 

سفیدی موی دخترتون درمان شد عزیزم؟

دختر من الان ۱۲ سالشه چند تار از موهاش سفید شده خیلی نگرانشم ، 

چقد دخترتون مثل دختر منه همه چیزش

سلام عزیزم نگران نباش سه سال طول میکشه تا پریود بشه دقیقا دختر منم همین سن علایم اولیه شروع شد حدود ...

سلام خانمی خوب هستید 

واقعا کاش دختر منم تو سن دختر شما پریود بشه؟قد دخترتون چند هست الان؟

نه عزیزم برطرف نشد اصلا برا دختر من دکتر هم کاری نتونست بکنع اون قسمت یه دسته سفید مونده

🥰🥰
سلام خانمی خوب هستید واقعا کاش دختر منم تو سن دختر شما پریود بشه؟قد دخترتون چند هست الان؟نه عزیزم بر ...

قدش الان۱۵۹  هست ۱۲ سالشه ، من دیگه نگران قدش نیستم نگران این موهاشم که داره سفید میگم نکنه یه مشکلی داره ،

برای دختر شما سفیدی موهاش همونقدر ثابت مونده یا داره بیشتر میشه؟

قدش الان۱۵۹ هست ۱۲ سالشه ، من دیگه نگران قدش نیستم نگران این موهاشم که داره سفید میگم نکنه یه مشکلی ...

خب خداروشکر قدش خوبه دخترتون دختر من الان ۱۳۵هست خیلی خیلی نگرانم 

نه عزیزم اون دسته ثابت مونده زیاد نشده 

سفیدی موی دخترتون پراکنده هست یا یه جا هست؟برا دختر من یه جا هست یه دسته

🥰🥰
خب خداروشکر قدش خوبه دخترتون دختر من الان ۱۳۵هست خیلی خیلی نگرانم نه عزیزم اون دسته ثابت مونده زیاد ...

نگران نباش قد میکشه دختر منم موقع شروع علایم همین حدودا بود تو سن نه و نیم یا ده سالگی حهش قدی داشت 

برای دختر من سفیدی موهاش پراکنده هست 

ولی خب هر ماه انگار یکی دوتا اضافه میشه

نگران نباش قد میکشه دختر منم موقع شروع علایم همین حدودا بود تو سن نه و نیم یا ده سالگی حهش قدی داشت ...

فدات بشم خیالمو راحت کردی سلامت باشی

اگه پراکنده هست دکتر خوب ببرش خدا نکرده مشکلی پیش نیاد بزرگ شد

🥰🥰