2777
2789
عنوان

چیکار کنم کامل سقط بشه اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 78 پست
ببین من دقیقا شرایط شمارو داشتم ولی اینقد جوشونده آویشن و تخم شوید خوردم که کلا همش با هم افتاد، همش ...

میگم شوهرم بخره فردا من والا قبلا پریودم عقب میفتاد دمنوش پونه کوهی میخوردم سریع میشدم الان انقدر خوردن انگار نه انگار

نمیتونم اصلا بدوام دکتر این قرص جدید که داده برام عواارض داده پام اسپاسم شدید شده قبلا یکیش الان هر دو تاش اصلا نمیتونم بپرم یا بدوام میخواستم طناب برم پام در حد مرگ درد گرفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم فردا یه سنو‌برو تو خودتا کشتی از استرس ما دور از جونت اللته ها تا مادر بشیم دیوانه شدیم والا از ...

سلام پرستو جون 

فردا نوبت دکتر دارم اتفاقا بخاطر همین میگم تا فردا بیفته تموم شده😑اخه میدونم چیزی دفع نشده 

همون بخدا دیوونه  شدم نمیخوام کارم به کورتاژ برسه

سلام پرستو جون فردا نوبت دکتر دارم اتفاقا بخاطر همین میگم تا فردا بیفته تموم شده😑اخه میدونم چیزی دف ...

عشقم ان شا الله که افتاده  اما به خدا اگر کار بلد کورتاژ کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد دردم نداره ارزش استرشا نداره حالا باز ببین فردا چی میشه برا این قرصا چقدر پول گرفت که چفت بیوفته

عشقم ان شا الله که افتاده اما به خدا اگر کار بلد کورتاژ کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد دردم نداره ارزش است ...

چی بگم دردسر شد برام بنظرم شیافا جاشو سفت کردن بخاطر همین نمیفته

والا این فرصا خیلی ارزونن ۱۰۰ تومنم نشدن حتی داروخونه هم داشت متیل ارگونیونین

چی بگم دردسر شد برام بنظرم شیافا جاشو سفت کردن بخاطر همین نمیفتهوالا این فرصا خیلی ارزونن ۱۰۰ تومنم ...

نه عزیژم معمولا یه چیز میمونه بفایا برا ۸۰در صد هست ان شا الله تا ۲یا ۳ماه دیگه بارداری سالم داریم این ها را میشوره میبره 

نه عزیژم معمولا یه چیز میمونه بفایا برا ۸۰در صد هست ان شا الله تا ۲یا ۳ماه دیگه بارداری سالم داریم ا ...

اره انشالله ❤❤❤😘مرسی که کنارم هستین تو و جیگر جون واقعا

@fafajoli  

ببخشید گلم تاپیک ترکید مجبور شدم تگت کنم متاسفم برا سقطتت منم سقط کردم رفتم دکتر گفت جفت مونده چی خوردی کامل دفع شد من روز اول سه تا زیر زبونی سیتوتک خوردم افتادم به خونریزی ی چیزی اندازه سکه مثل پوست از پوست نمیدونم ججوری بگم ازم افتاد الان نزدیک دو هفتس خونریزی خفیف دارم هنوز ولی دکتر گفت جفت مونده  و ی قرص دیگه داده هر ۸ ساعت یدونه ولی چیزی دفع نکردم من میشه بگی تو چیکار کردی کامل سقط شد

@fafajoli ببخشید گلم تاپیک ترکید مجبور شدم تگت کنم متاسفم برا سقطتت منم سقط کردم رفتم دکتر گفت جفت ...

عزیزم من این قرص چند ورق دکتر بهم داد تا بقایا تموم شد یکم بد گیر میاد

هرروز هم تخم جوشانده بومادران و‌گشنیز دم میکردم چندلیوان میخوردم بالای ۱۰تا سونو دادم انقد رو تردمیل بدوبدو کردم جوشونده خوردم قرص هایی که دکتر داد خوردم تا کامل تخلیه شد قرص ها عالین بخوری کار تمومه اون جوشانده ها را هم که گفتم دکتر گفت خریدم عالی بود حتما اینکارارو‌بکن که به کورتاژ نکشه خدا نکرده