2777
2789
عنوان

چیکار کنم کامل سقط بشه اخه

959 بازدید | 78 پست

سقط کردم (دلیل=جنین تو شکمم رشدش متوقف شده بود و مرده بود) رفتم دکتر گفت بقایا جفت داری الان قرص داده ولی هیچی دفع نشده خونریزی دارم ولی لخته در حد خیلی خیلی کوچیک و کم چیکار کنم سه شنبه باید برم دکتر تا دلت بخواد زعفرون و اب زرشک خوردم پله نوردی کردم

وای سقطش نکنیا گناه داره 

قاتل میشیا😢😢😢😢

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت اندازه بقایا چقدره ؟ چون وقتی خیلی کم باشه با پریود دفع میشه حتی شما متوجه نمیشی .

نه اندازه نگفت ولی از اون اونجایی که سرشو بدجور تکون داد و گفت جفت مونده فک کنم زیاد 

چی میزنین اخه شما متن تاپیکو خوندی اخه😐

چطور دلت امد ان طفل معصوم را از بین ببری

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد