2777
2789

ما اطراف تهران زندگی میکنیم اومدیم اینجا ۲ روز بمونیم تعطیلاتمونه

اصلا خوشش نمیاد میایم اینجا همش سرو صدا و دعوا میکنن هروقت میایم

یه دونه برادرشوهر مجرد دارم مثل سگ پاچه همرو میگیره

اینم همش میگف نیاید اینجا علی(برادرشوهرم ) همش غر میزنه راحت نیستم فلانم ماهم جمع کردیم بریم شمال مادرشوهرم باهامون اومد بعد ۱ هفته برگشتیم حالا میخوایم بریم خونه خودمون مادرشوهره فکرکرده کارای خونشو بندازه گردن من زن تنبل و بی خاصیت هی میگه فرشمو بشوریم کابینتامو تمیز کنیمو دیوارامو بسابیم...حیاطمو بشوریم خونش انقدر چرررکه گربه داره 

حالا گیرداده بمونید😳 هی به من و شوهرم میگه چندروز بمونییید میره خرید میکنه میخوام فسنجون بپزم بمونید بریم رستوران موزیک زنده و...😂😂😂😂 منم گفتم نمیخوام علی بداخلاقی میکنه فردا صبح میریم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کاری کردی

به من میگه باشه پس خودم فردا اینارو میشورم فلان میکنم

بعد یواشکی اومده به شوهرم خواهش کرده چندروز بمونید😐😂😂😂منم به شوهره گفتم فکرنکن عاشق ماس خرحمالیای منو دوس داره

به من میگه باشه پس خودم فردا اینارو میشورم فلان میکنمبعد یواشکی اومده به شوهرم خواهش کرده چندروز بمو ...

مادرشوهر همه مثل همن 

من مادرشوهرم امروز دلشت خونشو تمیز میکرد وکابینتارو میشست 

منم خودم کلی کارداشتم 

بعداز ظهر رفتم کمکش اصلا بهم محل نمیداد حرف نمیزد 

منم اومدم خونمون 

با خودم گفتم جونت کنده شه 

باز وقتی یه چیزی میخوادنان مهربون میشه که نگو 

مادرشوهر همه مثل همن من مادرشوهرم امروز دلشت خونشو تمیز میکرد وکابینتارو میشست منم خودم کلی کارداشتم ...

با شوهرتم همینه

ایشون پسر خودشم باید براش منفعت داشته باشه وگرنه نمیخوادش