2777
2789

سلام دوستان من تایپک قبلی گفتم فقط مدیریت بازرگانی پیام نور قبول شدم ولی خوشم نمیاد از این رشته

حالا میگم اگه با مدرک دیپلم برم مدیریت مالی یل حسابداری ثبت نام کنم مدرکم معتبر نیست؟

و اینکه شهریه لینکه با دیپلم برم ثبت نام کنم یا با آزمون بری شهریش فرق داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیپلم روزانه چیه گلم میشه کامل بهم توضیخ بدی🙏🙏🙏

منظورم اینه که کنکور اگه دادی رشته‌ای که قبول شدی اگه جلوش نوشته باشه روزانه یعنی دولتی قبول شدی هیچ مبلغی پرداخت نمی کنه به ازای چهارسال تحصیلت اگه شبانه قبول شدی یعنی باید یه مبلغی کمتر از ازاد پرداخت کنی به دانشگاه 

اگرم ازاد قبول شدی که هزینش رو باید کامل پرداخت کنی 

بعدشم پیام نور تو هر رشته‌ای که دلت بخواد می‌تونی ثبت نام کنی و شهریشم چه با کنکور چه با دیپلم یکیه 

منظورم اینه که کنکور اگه دادی رشته‌ای که قبول شدی اگه جلوش نوشته باشه روزانه یعنی دولتی قبول شدی هیچ ...

خیر ببینی ایشالا ممنون از توضیحت

فقط یه سوال دیگه  میگم اگه در اینده لیسانس بگیرم گیرنمیدن بگن ارزش مدرکت پایینه چون بدون کنکور تو دانشگاه شرکت کردی

خیر ببینی ایشالا ممنون از توضیحتفقط یه سوال دیگه میگم اگه در اینده لیسانس بگیرم گیرنمیدن بگن ارزش م ...

نه چرا باید گیر بدن بدون کنکور رفتی دانشگاه 

عزیزم دانشگاه پیام نور همه می‌تونن برن حالا بعضی ها با کنکور انتخاب رشته می‌کنن بعضی ها هم اصلا کنکور نمی‌رن و یه راست می‌رن پیام نور هر رشته‌ای که خواستن اسمشونو می‌نویسن و هزینه رو پرداخت می‌کنن می‌رن دلنشگاه