2777
2789
عنوان

دعوا شدید با مامانم

188 بازدید | 21 پست

سلام وقتتون بخیر

آقا من چند سالی با یه اقا پسری تو رابطه ام خانواده ها در جریانن مادر هامونم رفیقن الان خواهر این اقا نامزدی کرده بعد نامزدش براش خرج کرده طلا گرفت چند سرویس روز دخترم براش طلا گرفته مامان منم یقه منو گرفته این برات چرا همچین کاری نمی کنه (بگم فعلا سر کار نیست در امد انچنانی نداره) بهم میگه که فردا اگه ازدواج کردین ببینم برا توام از این کارا میکنه 🥲 یه دو هفته ای دور شدیم مامانم میگه این حتی تو این دو هفته نیومده بهت سر بزنه خیلی حالم بده چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چکار کنم الان

کاری به مامانت ندارم ولی فاز زن بساز بودن به درد نمیخوره بخواه در حد توان تهیه کنن نه خارج از توان ولی به حدش تهیه بشه 

نمونش من فاز دهقان فداکار بر داشتم الان کوچکترین چیزی بخوام باید از هفت خان رستم رد بشم

تو این پنج سال چه میکرد. چند ساله رابطه دارین. اما هنوز این آقا تو نقطه مبدا ایستاده

سنمون کم بود خیلی پارسال تازه دیپلم گرفتیم امسال کارش اوکی شد الان من نمیدونم چکار کنم

مگه شما الان نامزد رسمی هستین که برات از این کارا کنه؟ 

یکم منطقی باشه مامانت.  خواهرش نامزد کرده. اعلام عمومی کردن خواهرش با فلانی نامزده. 

بادم از هر کسی به اندازه ی جیبش باید توقع داشته باشین.  شاید نامزد اون بخواد بره یک طلافروشی بنام  زنش بزنه دوست شما هم باید بزنه؟ 

در مور. سر نزدن ولی ازش سوال کن.  نباید شما اینقدر براش معمولی باشی که بتونه دو هفته دوریت رو تحمل کنه و نیاد برای دیدنت