2777
2789
عنوان

رفتار جاریم طبیعیه

311 بازدید | 21 پست

قضیه از این قراره با برادر شوهرم خیلی خوب بودن .مادر شوهرم کلا احترام عروسان شو داره و همچنین ما کلا به هم بی احترامی نمی‌کنیم تا موقعی با شوهرش خوب بود در هفته دوروزه سه روزش و خونه من بود خیلی جاها میومد باهامون ما چون نو عروس بود خونه اش نمی‌رفتیم کلا منظورم اینه خیلی صمیمی بودیم تا یهو تصمیم به جدایی گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد الان مارو تو خیابون میبینه پشتش و به ما می‌کنه انگار اصلا نمیشناسه

از خانواده شوهر جدا شده دیگه کاری باهاتون نداره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

جاری شما رو نمیدونم ولی من دغدغم اینه الان که درگیر دادگاه و طلاقم تو خیابون ببینمشون چیکار‌ کنم

سلام نکنم بی ادبیه سلام کنم میترسم فکر کنن راهی برای آشتی هست 

ما فحاشی و اینا بینمون نشد ولی خانوادشم خیلی اذیتم کردن همش پشت شوهرم بودن این اواخر که فهمیدن چه موجود خائن و آبروبری هست تازه قصد جبران داشتن و میگفتن پشیمونن که دیر بود دیگه

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

دق دلی شوهرش رو سر شما خالی میکنه😬😬دلیل طلاقش چیه؟

برادر شوهرم همه پولاشو جمع کرد خونه خرید به نامش کرد بعد دیگه پول نداشت کار شو تو سعه بده بیکار شد گفت تو بیکاری به درد نمیخوری