2777
2789
عنوان

پام خیلی درد میکنه

105 بازدید | 10 پست

من پارکور کارم و تو حیاط خونه داشتم تمرین میکردم که تعادلم رفت و خوردم به کمد تو حیاط.پام خون اومده و مچ پام و به زور حرکت میدم‌.چی کار کنم خوب شه.حموم برم آب بخوره بد تر نشه؟

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
اگر میتونی دکتر برید عکس برداری بشه بهتره

استخنوانش کم درد میکنه‌.الان زخمش رو چی کار کنم؟؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

زخمتون اگه عمیق نیست اصلا خوبه که با آب بشورینش چون اینجوری اگه اتفاقی عفونتی یا  گرد و خاکی هم واردش شدهه باشه شسته میشه علاوه بر اون بافت های آسیب دیده و مرده هم شسته میشن و زخمتون خیلی سریع تر خوب میشه

درد استخوان هم میگید کمه ؛ اگه مطمئن هستین که شکستگی ، در رفتگی یا ترک نداره احتمالا فقط ضرب دیده 

در این صورت زیاد ازش استفاده نکنین ، از پماد استفاده کنین و با باند ببندین ؛ موقع خواب و استراحت هم چند تا بالش بزارین زیر پاتون به حدی که پا افقی قرار نگیره ؛ خون بهش میرسه سریع تر درمان میشه

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

سلامزخمتون اگه عمیق نیست اصلا خوبه که با آب بشورینش چون اینجوری اگه اتفاقی عفونتی یا گرد و خاکی هم ...

ممنونم