2777
2789

تو کلاسمون ی دختر هست که حس میکنم منو کمی ایگنور میکنه 

بعد من برای اینکه رابطمون بهتر بشه بهش گفتم تولدم رو کنسل کردم به خاطر تو که شرایط اومدن نداشتی کنسل کردم و اینا... 

اونم مثل عوضیا می‌خندید میگفت آفرین ازت خوشم اومد، خوب کردی که تولدت رو به خاطر من کنسل کردی و اینا! 

اینم بگم من با خانوادم تولدمو جشن گرفتم ولی میخواستم با دوستامم بگیرم که نشد :) هعی... 

(تولدم رو اصلا به خاطر اون دختره کنسل نکردم درواقع چون حوصله نداشتم کنسل کردم) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دختره فکر میکنه خیلی آدم مهمیه و... خیلی پشیمونم از اینکه اون حرفو بهش زدم! چی بگم بهش چیکار کن ...

چقدر بیکاری 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

الان دختره فکر میکنه خیلی آدم مهمیه و... خیلی پشیمونم از اینکه اون حرفو بهش زدم! چی بگم بهش چیکار کن ...

بگو چقد اعتماد بنفس داری 

اون حرفو زدم چون میخاستم واکنش تو ببینم 

بعدم محلش نده 

بدترین واکنشو داشتی یه مدت برین بهش شاخ نشه برات

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

چرا میخوای به چنین ادمی نزدیک شی یا چرا برات مهمه ایگنور میکنه یا نه!؟ 

توعم برای خودت شخص جدایی و باید غرور و ذره ایی عزت نفس داشته باشی. بابا اصن بره بمیره تو شخصیت خودتو حفظ کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بدترین واکنشو داشتی یه مدت برین بهش شاخ نشه برات

راستش میخوام این جمعه همه دوستای کلاس زبانم رو دعوت کنم به اضافه دوست صمیمی اون دختره که گفتم 

بعد باهم عکس بگیریم و استوری کنم

اونم ببینه اونجاش بسوزه بعد اگه پرسید چرا منو دعوت نکردی میگم فکر کردم مثل همیشه میخوای برای مسابقات تمرین کنی یا بری باغ

به نظرت ایده خوبیه؟