2777
2789

من هفته پیش انجام دادم ....

پستچی نمیاد و زنگتون میزنه ....کدپستی راهم از روی قبض برق یا گاز میتونی بدی .....

ثبت نامش و تاییدش راهم با گوشی خودت انجام بده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

برو سامانه سخا و عضو شو تا پستچی باهات تماس بگیره ....فقط ی شماره تماس میخواد و کدملی و کدپستی .

بعدهم سامانه تعویض پلاک برو و ثبت کن ...دوروز طول میکشه تا تاییدیه بیاد و نوبت بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش انجام دادم ....پستچی نمیاد و زنگتون میزنه ....کدپستی راهم از روی قبض برق یا گاز میتونی ب ...

فقط اجاره نامه كافي نيست؟بايد حتما سخا ثبت نام كنم؟

فقط اجاره نامه كافي نيست؟بايد حتما سخا ثبت نام كنم؟

اصلا کاری ب اجاره نامه نداره حتی پلیس +۱۰هم که بری میگه بروسامانه سخا ثبت نام کن و بعدا بیا ......

حتما باید ثبت نام کنید 

ممنون عزيزم خيلي لطف كردي❤️‍🔥

راستی مبارکتون باشه .انشاالله بسلامتی و دل خوش سوارش بشید و چرخش براتون به شادی و برکت بچرخه .

برای تعویض پلاک .خلافی مالیات عوارض باید صفر بشه .بعد احراز هویت انجام بدی کد پستی دقیق خونه لازم هس میری سامانه سخا اونجا اگه ثبت نام نکردی ثبت نام میکنی یه هزینه اینترنتی پرداخت میکنی بعد برای گوشیت یه کد ۴ رقمی یا ۵ رقمی میاد بعد هم منتظر میشی مامور پست بیاد در خونه