2777
2789

امروز اینقدرررر گریه کردم از دستش

دخترم هفت سال و اون یکی دخترم سه سالشه 

بزرگه از مدرسه میاد فقط باهم دعوا میکنن یک ساعت به کوچیکه اب میپاشیده اونم گریه میکرده بعد عروسکشو‌برداشته تابونده زده به سر کوچیکه دوباره اون ساعتها گریه میکرد 

دختر کوچیکه یه چیزی میخوره بشقاب رو از جلوش عین حیوون میکشه میگه نخور بسته خودش میخوره تموم میشه کوچیکه را میزنه میگه نخور

درست بخور چقدررر تو زشت میخوری دهنتو ببند قاشق رو اینجوری کن ادب نداری؟

دوباره اونم میزنه زیر گریه

اصلا اینکه برن تو اتاق بازی کنن هیچ حرف شنوی نداره

تمام اسباب بازی ها وسط سالن

من هر شب باید یک ساعت جمع کنم

ساعت ۵ گفتم بیا تکلیف هاتو ببنیم چیه اینقدررر بد رفتاری کرد لگد زد هی میگه خودمممم میدونم پا فشاری میکنه روی یه حرفی

گفتم بشین خودت بنویس خب تو که بلدی بعد جمع کرده 

میگه نمینویسم

گفتم به جهنم فردا برو خود معلم دعوات کنه حالت جا بیاد

دلم میخواد اسباب بازیهاشو اتیش بزنم چقدررر من همینجوری کار دارم در طول روز 

تازه باید تکلیف حل کنم اسباب بازی هم جمع کنم

دیونه شدم 

امروز گفتم تو منو لای خاک قبرستون بکنی به آرامش میرسی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

باید برای دختر بزرگه در حضور پدرش قانون بنویسی 

ساعت چند تا چند تکلیف 

ساعت فلان تی وی

فلان ساعت بازی 

و باید عادتش بدی به نظم ممکنه اولش گریه کنه ولی بعد یه هفته درست میشه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اوف خیلی سخته

خدا برات نگه داره 

صبر و تحملت رو بالا ببره

من سر همین چیزا فاصله سنی رو ۸ سال انداختم ولی با این همه بازم دارن کچلم می کنن دوتایی

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم 2تا پسر دارم همسن دخترای شما. اینا هم با هم نمی‌سازن. بزرگه کوچیکه رو میزنه. کوچیکه وسایل پرت میکنه توی سر و صورت بزرگه. خیلی کم پیش میاد با هم خوب باشن. بحث درس هم که میشه پسر بزرگم فکر می‌کنه عقل کله. خداروشکر سلامتن. بزرگ میشن ان‌شاء‌الله عاقبت بخیر میشن. 

رعیسی شده برای خودش شما باید رعیس باشی نه بچه باید ازت حساب ببره هر کار کرده جلوش نگرفتی هی بدتر میشه 

اسباب بازیاش جمع کن چیزایی که دوست داره بگیر ازش بگو هروقت تکالیفت انجام دادی میدمت 

کارایی که میخواد ازت انجام نده خوراکی یا تفریح یا هرچی

اخه اون که متوجه این حرفا نمیشه 

داری اولا به خودت و روانت آسیب میزنی 

دوما اون بچه ها اینطور تربیت نمیشن باید با شیوه درست پیش بری.و این که بچه اولی داره باعث اسیب به بچه دومی هم میشه حپاست خبلی باشه به طرز برخوردش.

بهتره با یه کار بلد مشورت کنی یا از طریق مدرسه بری مشاوره اموزش پرورش راهنماییت کنه.

بعد یه چیز دیگه نصف اسباب بازیاشو جمع کن از دسترس دور کن چند تا محدود بذار دم دست که در توانت باشه جمع کردنشون 

باهاش با ارومی صحبت کن و با ارامش بپرس چی شده شاید براش یه اتفاقی افتاده که بد اخلاق شده جنگ و دعوا ...

خسته شدم هر روز همینه اوضاعش اصلا کوچیکه را ادم حساب نمیکنه همه اش میزنتش‌هولش میده دعواش میکنه مسخره اش میکنه

درصورتی که ما بیشتر به بزرگه توجه میکنیم‌نمیتونم اسم کارهاشو بذارم حسودی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اخه اون که متوجه این حرفا نمیشه داری اولا به خودت و روانت آسیب میزنی دوما اون بچه ها اینطور تربیت نم ...

بچه ها الان از ما بیشتر میفهمن الان دختر بزرگه برا خودش رعیسی میکنه این حقو بخودش میده همرو ازار بده 

عزیزم منم 2تا پسر دارم همسن دخترای شما. اینا هم با هم نمی‌سازن. بزرگه کوچیکه رو میزنه. کوچیکه وسایل ...

مرسی عزیزم دلم آروم گرفت

رفتار بچه اولتون قشنگ از روی حسادت نسبت به دومین بچه هستش

سریعاااااا باید این بساط رو جمع کنید تا بدتر نشده و به جون هم بیشتر نیوفتادن

بچه دومتون هم داره اسیب میبینه پرخاشگر میشه ۳ برابر همین اولی

راهکار شما فقط و فقط اینه که برید پیش یه روانشناس کودک

شده جفتشونو ببرید

مسئله رو از ریشه حل کنید

بذارید دکتر باهاش حرف بزنه

به شما راهکار بده

این بساط جمع شه

وگرنه حالا حالاها داستان دارید

خصوصا ک کلاس اوله

مهم ترین پایه

و تمرکز شما باید روی درسش باشه

همزمان هم بچه دومتون سن حساسشه و باید از پوشک گرفته بشه

لطفا برا خودتونم شده از روانشناس کودک کمک بگیرید❤️❤️❤️

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب نمیشه که بچه رو تنبیه کرد الان کجاس

نشسته داره منو فشار میده خیلی اذیت میکنه خیلی

رو مغزم پیاده روی میکنه