2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب حرف خیلی بدی بهم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3293 بازدید | 57 پست
خب پس نگو میترسم بگو دوست دارم اون تایم تو کنارم باشی

من بعد ۱۲ سال زندگی با دو تا بچه دوست دارم همش کنارم باشه ،اما نمیشه که واقعا پس کی باید بره سر کار 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب پس نگو میترسم بگو دوست دارم اون تایم تو کنارم باشی

از این ساعت به بعد دیگه واقعا استرس میگیرم تو خونه تنها

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو همینو بگو دوست دارم از هفت شب تو پیشم باشی ن کس دیگ

انقد شرایط کاریش بده که نمیشه حتی درست حسابی وقت بزاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خب الان میخوای چیکار کنی خودت نظر خاصی داری؟

بخاطر همین میگم یکم باهاش سرد بشم تا بفهمه واقعا داره واسم کم وقت میزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخاطر همین میگم یکم باهاش سرد بشم تا بفهمه واقعا داره واسم کم وقت میزاره

بنظرم مردی ک تا دیر وقت برای رفاه تو می‌ره سرکار کم نمی‌ذاره ک بخوای باهاش سرد شی خود دانی عزیزدلم

بنظرم مردی ک تا دیر وقت برای رفاه تو می‌ره سرکار کم نمی‌ذاره ک بخوای باهاش سرد شی خود دانی عزیزدلم

ممنونم عزیزم واسه راهنماییت❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه منم نگفتم به بگه شوهرش نرو سرکار ک شما میگی پس کی کار کنندکلا شرایط زندگی آدما متفاوته دیگ

منم نگفتم که گفتی مثلا دردمو گفتم که با اسی همدردم ولی میگم پس کی بره کار کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍