2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمونی نداره اصلا،اما شما میگی احساس دلتنگی چرا کسیکه آدم درستی نبوده منظور همسر خودمه احساس مسئولیت نداشته.من کار می‌کردم اون کنار گاز برا خودش کل سال و مشغول بوده من کار می‌کردم با دوتا بچه تمام خرج و مخارج با من بوده چرا دلتنگی کنم ،برعکس راحت شدم

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
پشیمونی نداره اصلا،اما شما میگی احساس دلتنگی چرا کسیکه آدم درستی نبوده منظور همسر خودمه احساس مسئولی ...

بچه‌ات رو گرفتی

آنلاین شاپ زدم لطفا داخل روبیکا حمایت کنینrayeshibiouti

من خودم با دوتا بچه ازدواج کردم اونموقع یکی کلاس هفتم بود یکی کلاس چهارم دوباره ازدواج کردم و واقعا خیلی خوشبختم همه حسرت زندگیم و میخورن .فقط واسه خودت باید ارزش قائل شی .منکه هم خوشبختم با بچه هام شکر خدای مهربون هم در رفاهم

فقط من از تجربه خودم میگم .اگه همسرتون کار میکنه مسئولیت پذیره خرج و مخارج زندگی و میده در حد توانش و سعی میکنه در حد خودش در رفاه باشی ،طلاق نگیر.سعی کن زندگی و درست کنی اگه نمیشه جدا شو .اما اینم بگم اگه در خودت میبینی ک بتونی برا خودت زندگی مستقل درست کنی .سربار کسی نباشی خوبه طلاق وگرنه .اصلا اینکارو نکن 

نمیدونم این پیام و کی میخونه .اما خواهرانه،دوستانه میگم همیشه یک زن،یک دختر باید واسه خودش ارزش قائل شه هیچوقت خودتون هیچ رقمه دست کم نگیرید شما هر شکلی باشین هر تیپی هر قیافه ای مهمتر این هست ک یک خانومین،یک دختر خانومین. اصلا خودتون دست کم نگیرین.

پشیمونی نداره اصلا،اما شما میگی احساس دلتنگی چرا کسیکه آدم درستی نبوده منظور همسر خودمه احساس مسئولی ...

شوهر من بددله جوری که حموم فقط وقت نجسی باید برم‌در حال قفل دوربین تو حیاط

من خودم با دوتا بچه ازدواج کردم اونموقع یکی کلاس هفتم بود یکی کلاس چهارم دوباره ازدواج کردم و واقعا ...

ببین من همه چیزم چک پرینت تماس پیام حموم فقط غسل واجب  تو حیاط نمیزاره برم

ببین من همه چیزم چک پرینت تماس پیام حموم فقط غسل واجب تو حیاط نمیزاره برم

خو من ازدواج دومم اوایل این شکلی بود نشستم با خودم فکر کردم دیدم خو این اخلاقاش بد .بقیه اخلاقاش مثل محبت ب بچه ها حس مسئولیت پذیری .آسایش و رفاهمون. گفتم باهاش راه میام حساس باشه درستش میکنم بخدا الان اون بخاطر همه چیز از من اجازه میگیره .البته اینم بگم ما تقریبا ۱۰ ساله ک ازدواج کردیم سال اول اینمدلی بود بعدش دیگه ب مرور تغییر کرد

ببین من همه چیزم چک پرینت تماس پیام حموم فقط غسل واجب تو حیاط نمیزاره برم

ی کاری کرده بود بعضی وقتا ب خودمم شک میکردم .بعد گفتم یعتی چی مگه چیکار میکنی بزار نگاه کنه گوشیتو مگه کار اشتباهی میکنی .واسه همه چیز همین مدلی برخورد کردم .خودش درست شد.قبول دارم زندگی با این آدما سخته .اما قِلشون ک دستت بیاد اختیار تمام زندگی دستته.اینطور آدما همش ترس از دست دادن دارن.دوست داره اما بلد نیست.

خو من ازدواج دومم اوایل این شکلی بود نشستم با خودم فکر کردم دیدم خو این اخلاقاش بد .بقیه اخلاقاش مثل ...

آخه من‌ الان ۸ساله  تعبیر نکرده چون دائم و خمر بیشتر الکل رو مغزش اثر گذاشته بدتر شده بهتر نه

ی کاری کرده بود بعضی وقتا ب خودمم شک میکردم .بعد گفتم یعتی چی مگه چیکار میکنی بزار نگاه کنه گوشیتو م ...

همش احساس میکنم دارم فرسوده میشم وقتی میبینمش میخوام بالا بیارم جوری که به داداشم دست میدم میگه چرا دستش و فشار دادی سقط کردم‌میگه بچه از من‌میست همش میگه دست رو قرآن بزار خیانت نمیکنی در صورتی که من حتی دیوار ندارم همش چک چک چک