2777
2789
عنوان

بچه ها کنکور چه کردین❓ چی قبول شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 22 پست
بله حتما

ببخشید من الان پشت کنکوریم مشاور ندارم 

میخوام کلا زیست سه پایه رو بخونم برای فیزیک و شیمی و ریاضی وقت میشه همه رو بخونم؟ یا فقط یه فصل های خاصی رو بخونم؟ 

بعد میخوام صبح ها برا نهایی یازدهم و دوازدهم بخونم از ظهر به بعد کنکوری بنظرتون خوبه؟ 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من الان پشت کنکوریم مشاور ندارم میخوام کلا زیست سه پایه رو بخونم برای فیزیک و شیمی و ریاضی وق ...

اره بابا وقت میشههههه 

کلی مونده هنوز ، شروع کن با قدرت حتمااااا میرسی همه رو بخون همه 

کنکور غافلگیر کننده اس از فصلای چرت و پرت سوالای اسون میاره پس همه رو بخون 

برای نهایی هم الان زوده ، بعد عید یه روز درمیون نهایی و کنکور ( روزی که نهایی میخونی ۳۰ ، ۴۰ درصد هم کنکور بخون و مرور کن که یادت نره تستا 

اره بابا وقت میشههههه کلی مونده هنوز ، شروع کن با قدرت حتمااااا میرسی همه رو بخون همه کنکور غافلگیر ...

آها چشم پس حتما همه رو میخونم 

ریاضی هم همینطور؟ همه رو بخونم؟ 

میترسم برا نهایی وقت کم بیارم مثلا تاریخ و آمادگی یازدهم برام عذابه 

بعد اینکه روش خوندن فیزیک و ریاضی رو بهم میگید؟ خودتون چطور میخوندید یا چه استاد و چه کتابی؟ 

تو این دوتا خیلی ضعیفم تو کنکور هم اصلا درصدشون خوب نبود 🥲😭

آها چشم پس حتما همه رو میخونم ریاضی هم همینطور؟ همه رو بخونم؟ میترسم برا نهایی وقت کم بیارم مثلا تار ...

ریاضی حتمااااا بخون ، مثلا اردیبهشت امسال ریاضی آسون بود ، هرکه نخوند ، ضرر کرد 

نه نهایی وقت کم نمیاری ، این درسای تاریخ و اینا زیاد تاثیر انچنانی نداره مثل سلامت و هویت دوازدهم میمونه 

اونا هم یه دو شب وقت بذار کامل میخونی نگران نباش فقط بخون با استمراررررر

خب من ریاضی رو چون خودم نقطه قوتم بود زیاد کار انجام ندادم ولی از همون اول کتابای میکرو و ای کیو تک پایه رو میزدم چندین بار البته اینکار رو در طی سه سال کردم شما یه منبع انتخاب کن با همون اول تک پایه شو بخون بعد نزدیکای کنکور کتاب ای کیو جامع ریاضی رو بزن اگه میخوای درصد بالا بگیری چون سطحش بالاس 

برای فیزیک هم اول کتاب درسی و کتاب های تک پایه خیلی سبز 

سعی کن تیپ بندی کنی و اینقدر از اون تیپ ها حل کنی که همین که سوالی رو دیدی یادت بیاد دقیقا باید چیکار کنی 

بعداگه وقت اوردی یه کتاب جامع مثل موج ازمون بزن 

و در اخر حتماااااااا سوالات فیزیک کنکور های قبل رو کامل موشکافانه بخون ، چن بار حلشون کن چون تیپهای ثابتی هر سال تکرار میشن و اینحوری میتونی زمان ذخیره کنی موقع ازمون 

ایشالله موفق باشی سال دیگه تاپیک قبولی بزنی عزیزم

ریاضی حتمااااا بخون ، مثلا اردیبهشت امسال ریاضی آسون بود ، هرکه نخوند ، ضرر کرد نه نهایی وقت کم نمیا ...

ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی و لطف کردی 💗🥺