2777
2789

بیاین بگین 😍 

من که برای شروع دانشگاه ذوق دارم 

خداروشکر از دست کنکور راحت شدیم

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک باید دیروز پری روز میزدم که بحث داغه 😁 ولی کاربری خودم تعلیق بود 

انقدر درگیر تبریک و زنگ و اینا بودیم فرصت هم نمیشد

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

من اتاق عمل دانشگاه شاهد

چ رشته ی خوبی😍 چون دانشجو شدی میگم من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم

دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
پزشکی روزانه اوردم

چ رشته ی خوبی😍 چون دانشجو شدی میگم من تابپ برگه امتحانی و طرح فرم درس و برنامه هفتگی و کلا انواع تایپ فرمول و جدول و شعر و همه چی انجام میدم هزینه بعد تحویل فایل به مشتری میگیرم و نمونه کار هم دارم خواستید بیاید ایتا یا روبیکا یا تلگرام نمونه کارامو واستون بفرستم

دوستان خوبم من تایپ ورد و پاورپوینت و تبدیل فایل به پی دی اف با هزینه مناسب و دستمزد بعد انجام کار و تحویل فایل به شما گرفته میشود تایپ ساده اسلایدی ۶ هزار تومن میگیرم هر تایپی خواستید در خدمتم 🙏

آیدی ایتا:@khoday_mn2023

آیدی تلگرام:@banoay_a

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
مبارکت باشهههه رتبه ام که خوب نشد ، خیلی بیشتر میخواستم ولی نشد دیگه ۲۴۰۰

تبریک میگم عزیزم ایشالا همیشه موفق باشید 💙

میتونم یه 0ند تا سوال بپرسم؟ 

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒