2777
2789

دقیقا دو ماه و نیمه از عملم میگذره استخوانی بود اصلا به دلم نمیشینه مدلش انحراف شدید به سمت راست داشتم الان دیگه ندارم از این نظر کاملا راضیم ولی من گفته بودم طبیعی رو به نیمه فانتزی این الان خیلی سربالا و کوتاه شده نوکش اصلا به صورتم نمیاد صورتم گرد  و تپل نیست استخونیه 

اینجا نظرات و خواندم گفتم چسب نزنم دیگه سرش بیوفته یکم پایین اثر داره؟ خودشم پر ورمه دست میزنم کاملا پوستم می‌ره تو

میاد پایین نوکش؟ چقد؟ تو چند وقت؟

خواهرشوهرم چسب نزد  افتادگی هم پیدا کرد بعد یکسال میخاد بره ترمیم

چسبو بزن ولی کمتر بزن که افتادگی هم پیدا نکنه

تا یکسالم طول میکشه تا فرم بگیره من خواهرشوهر کوچیکم تا یکسال بینیش زشت بود حالا عالی شده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم چسب نزد افتادگی هم پیدا کرد بعد یکسال میخاد بره ترمیمچسبو بزن ولی کمتر بزن که افتادگی هم ...

اصلا به حدی به صورتم نمیاد و زشتم کرده که خجالت میکشم بدون چسب برم بیرون

صبر کن من بعد ۶ ماه عالی شد

توروخدا؟ امیدوار باشم؟ خیلی افتضاحه مال من تصور کن چشمام گود رفته زیر چشمام تیره شده 

فاصله لب و بینیم اتوبانه انگار اصلا نمیاد به صورتم

اصلا به حدی به صورتم نمیاد و زشتم کرده که خجالت میکشم بدون چسب برم بیرون

بخدا خیلیا اینطورن

دکترت نگفت تا یکسال نظر کسی رو نپرس؟؟

اگه خییییلی بالاس چون دوماهم میگذره دیگه چسبو نزن

خواهرشوهرمن دماغش تازه الان بعد یکسال نوک درورده تا چندماه پیش قلمبه بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

توروخدا؟ امیدوار باشم؟ خیلی افتضاحه مال من تصور کن چشمام گود رفته زیر چشمام تیره شده فاصله لب و بینی ...

منم اوایل قیافم عجیب غریب بود

تو فکر ژل لب بودم ولی الان خیلییییییی خوب شدم

۶ ماه صبر کن تا یک سالم جا داره

خداجونم شکرت
والا من برعکس تو خدا خیرش نده بینیم رو طبیعی عمل کرده اصلا مدل نداره هیچکی نمیفهمه عمله منم استخونی ...

برا من خیلی کوتاه و سربالا شده منم دوست داشتم مشخص نباشه عمل کردم

بخدا خیلیا اینطورندکترت نگفت تا یکسال نظر کسی رو نپرس؟؟اگه خییییلی بالاس چون دوماهم میگذره دیگه چسبو ...

چرا دکتر بیچارم میگه ورمه من گوش نمی‌دم خیلی وسواس دارم سر این چیزا من رفتم عمل که فقط انحرافش حل شه و ایرادات جزئی الان انگار یه آدم دیگه 

بالای پره های بینیم خط افتاده مثل خط فر رفته فک میکنم از چسب باشه برا همین نمیزنم دو روزه که این خط ها برن فقط وقتی میرم بیرون میزنم چسب

برا من خیلی کوتاه و سربالا شده منم دوست داشتم مشخص نباشه عمل کردم

حالان مال تو افتاده تر میشه جا میفته بهتر میشه 

من یکسال گذشته دیگه تغییراتی نمیکنه مگر با ترمیم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

منم اوایل قیافم عجیب غریب بودتو فکر ژل لب بودم ولی الان خیلییییییی خوب شدم۶ ماه صبر کن تا یک سالم جا ...

دقیقا من عین شمام لبام ذاتا خیلی کوچولو هستن منم تو فکر ژل لبم ولی از طرفی هم دوست ندارم دیگه خیلی مصنوعی شه قیافم به حد کافی دماغم خراب کرده 

چرا دکتر بیچارم میگه ورمه من گوش نمی‌دم خیلی وسواس دارم سر این چیزا من رفتم عمل که فقط انحرافش حل شه ...

بخدا از خواهرشوهرمم خط داشت الان نداره دیگه

چسب زیر بینی رو میزنی؟منم دو ماه نیمه عمل کردم،معاینه. رفته بودم تو یماه بعد عمل دکتر گفت چسب زیرش رو نزن دیگ زیادی سر بالا داره میشه نزدم الان اوکی شده کلی فرق کرده ..

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...